VW NAJAVIO T-ROC KABRIOLET: / Plan je vrijedan 80 milijuna eura, a prvi primjerci stižu 2020. godine

Image
Foto: Volkswagen

Planirana proizvodnja je 20,000 primjeraka godišnje

26.2.2018.
15:02
Volkswagen
VOYO logo

Premalo je vremena prošlo da bi se sasvim precizno moglo reći koliko je dolazak T-Roc uzdrmao tržište, no 40,000 naručenih primjeraka jasan su pokazatelj da se situacija razvija u za Volkswagen željenom smjeru. A da VW s ovim modelom ima velike planove može se zaključiti i iz najave da će 2020. godine u proizvodnju i T-Roc kabriolet.

Hrabar potez njemačkog proizvođača otišao je dalje od same najave, odnosno za realizaciju ideje spremna je investicija u iznosu od 80 milijuna eura. Prebačena će bit u Volkswagenova postrojenja u Osnabrücku gdje će se proizvoditi crossover za kojeg se jedino pretpostavlja da će stići u verziji s dvama vratima i tvrdim krovom. Planirana proizvodnja je 20,000 primjeraka godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volkswagen se razvija u brand SUV-ova, a T-Roc već postavlja nove standarde u segemntu kompaktnih SUV-ova. Dodavanjem kabrioleta temeljenog na njemu, dodat ćemo model koji će pobuditi emocije", kazao je CEO Volkswagena Herbert Diess.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo će biti vidjeti kako u Volkswagenu imaju namjere riješiti probleme s kojima se nosio Nissan Murano CrossCabriolet. Nedovoljno prostora na stražnjim sjedalima i premalen utovarni prostor definitivno nisu odlike SUV-a, kao što niti glomaznost nije odlika kabrioleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo