TEST SIGURNOSTI: / Kako razuvjeriti kupce da su auti iste kvalitete bilo gdje u svijetu

Image

Kupci često sumnjaju u kvalitetu robe koju su kupili, bilo da se radi o voću ili automobilu.

27.10.2015.
13:08
VOYO logo

Hyundai se odmah dignuo na noge i odlučio razuvjeriti sumnjičave mušterije. U tu svrhu je organiziran test sigurnosti, i to uživo s gledateljima u prvom redu, u sklopu kojeg su se sudarile dvije Sonate pri brzini od 56 km/h. Naznačeno je kako se jedna proizvodi i prodaje u Koreji, dok je druga stigla iz tvornice u američkoj državi Alabama. Cilj je bio pokazati kako oba vozila zadovoljavaju iste sigurnosne standarde u slučaju nesreće.

Image
Image

Kako znamo da oba automobila nisu iz Alabame ili posebno dizajnirana za ovaj test? I mi smo se pitali isto, a onda smo pročitali kako je crvena Sonata uz svjedoke preuzeta od prodavača Hyundaija u SAD-u i poslana u Koreju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom testu prethodila je anketa koja je otkrila kako 81 posto ispitanika vjeruje da postoje razlike u sigurnosnim standardima između istih modela kompanije Hyundai koji se proizvode u domaćim tvornicama i onih koji se proizvode u SAD-u.

Hyundai navodi da su stručnjaci, novinari i blogeri iz oblasti automobilske industrije imali mogućnost nakon sudara pregledati vozila kako bi utvrdili ima li između dvije Sonate razlike u pogledu sigurnosti. Nakon pregleda vozila zaključeno je da su test-lutke koje simuliraju vozača i putnika pretrpjele ista oštećenja u oba vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Prodajni rezultati na kraju godine će najbolje pokazati koliko je Hyundai uspio razuvjeriti korejske kupce i promijeniti njihovo mišljenje. A vi pogledajte video prilog, pa sami zaključite kome vjerujete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo