Stiže konkurencija HAK-u

U Zagrebu je predstavljena nova cjelovita usluga tvrtke Auto Management Centar (AMC) koja radi veliki korak prema stvaranju nacionalno prepoznatljivog i visokokvalitetnog autokluba.

6.5.2010.
15:10
VOYO logo

Po uzoru na ugledne inozemne autoklubove, Autozubak je oformio svoju vlastitu 24 satnu asistenciju na cesti, koja će korisnicima usluga pružiti cjeloviti paket pomoći.

Nova usluga AMC Asistencija povezuje čitav niz usluga namijenjenih vozačima u jednu jedinstvenu cjelinu. Primarno područje koje pokriva je pružanje tehničke pomoći na cesti i na moru, organizaciju prijevoza pokretnih i nepokretnih vozila u kvaru te vozila oštećenih u prometnim nezgodama na području Hrvatske, ali i cijele Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rečeno na press konferenciji održanoj u Zagrebu, cilj je pružiti kompletnu podršku s jednog mjesta svim vozačima, ali i ostalim sudionicima u prometu pružajući pomoć na cesti, ali i dodatne usluge kao što su izvještavanje o stanju u prometu, organizacija alternativnog prijevoza, organizacija smještaja, organizacija prijevoza ozlijeđenih osoba te savjetovanje uz program ušteda za sve članove u suradnji s mnogobrojnim partnerima iz različitih grana. To su edukacija, osiguranje, turizam, optike, knjige, školski pribor, autoindustrija i ostali. AMC Asistencija posjeduje i vlastiti call centar koji je putem besplatnog broja 0800 1818 dostupan svima 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Osnova poslovanja temelji se na pružanju usluga za članove (vlastiti članski sustav pogodnosti), usluga za „nepoznatog naručitelja“, tj. sve one koji nisu članovi, kao i pružanje usluga za sve one partnere u RH i inozemstvu koji imaju potrebe u ovom segmentu (banke, leasing društva, osiguravajuća društva, inozemni autoklubovi, inozemne agencije za pružanje tehničke pomoći i sl.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom predstavljanja usluge okupljenim novinarima, potpredsjednik Uprave AMC-a Ivan Zubak je izjavio kako već do kraja ove godine planiraju učlaniti više od 60.000 osoba, a razlog za takav optimizam vide u inovativnim prodajnim kanalima, izvrsnosti usluge koju pružaju i mladom, ali iskusnom te prije svega, ambicioznom timu koji stoji iza projekta.

Članstvo u klubu AMC Asistencija namijenjeno je vlasnicima svih motornih vozila bez obzira na marku ili starost vozila, a regulira se kroz tri vrste članarina (Basic, Classic, Exclusive) i kreću se u rasponu od 200 kn do 2000 kn godišnje ili kroz članarinu za pomoć na moru namijenjenu svim vlasnicima plovila, SEA Help, u rasponu od 876 kn do 2555 kn godišnje, ovisno o veličini plovila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članstvo je moguće ostvariti putem pristupnice u svim poslovnicama Croatia Osiguranja, online putem na www.asistencija.hr ili putem prepaid bonova koje je moguće kupiti u svim Konzum i INA trgovinama te u svim AutoZubak i AMC poslovnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo