SPREMAN ZA POKAZIVANJE: / Mercedesov pick-up imat će premijeru sljedeći tjedan

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

U ožujku prošle godine iz Mercedesa su potvrdili da su započeli raditi na pick-up modelu, a rezultati tog rada moći će se vidjeti već sljedećeg tjedna, preciznije 25.

19.10.2016.
11:45
Screenshot
VOYO logo

Spomenuta premijera odnosi se na odabrane koji će joj prisustvovati, dok se svjetska očekuje sljedeći mjesec, vjerojatno tijekom salona automobila u Sao Paulu. U međuvremenu bi trebali poznati postati zasad neobjavljeni detalji o vozilu.

Pick-up koji će vjerojatno nositi ime GLT (spominje se i X) je rezultat zajedničke suradnje njemačkog proizvođača i Renault-Nissana temeljen na Alaskanu, odnosno Navari. Njegova motorizacija ovisit će i o tržištu, ali sve upućuje na to da će biti slična spomenutim predstavnicima Renaulta i Nissana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dostupnim informacijama, dakle, treba računati na četverocilindarski 2,3-litreni dCI sa 160, odnosno 190 konjskih snaga i 2,5-litreni benzinac. Ono što bi trebao biti vrh ponude je 3,0-litreni V6 turbo dizel s 258 KS i okretnim momentom od 620 Nm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvođač je glavnim tržištem za ovaj model označio zemlje Latinska Amerike i Južne Afrike, odnosno Australiju i još je upitno na kojem će se europskom području naći na tržištu kad 2017. godine krene u prodaju.

Proizvodnja ovog premium modela bit će u Nissanovoj tvornici u Argentini u kojoj se proizvodi i Navara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo