SLAVLJENIČKI AMG A45: / Srebrna strijela u pobjedničkim bojama za svakodnevnu vožnju

Image
Image

Mercedes je ove sezone osvojio sve što se moglo u Formuli 1.

27.11.2015.
14:08
VOYO logo

Čim je postalo jasno kako oba naslova osvaja Mercedes AMG Petronas Formula One Team izbor je pao na Mercedes-AMG A45 model, koji je izvana obučen u boje pobjedničke momčadi, a osim toga je doživio tek manje kozmetičke preinake.

Image
Image

Baš kao pobjednički bolid, tako je i punog imena Mercedes AMG Petronas 2015 World Champion Edition A45 4Matic dobio crno-zelene grafike. Osim toga, ugrađen je i veći prednji splitter i drugačiji krovni spojler. Nazvan i "Srebrna strijela za svaki dan", posebni model A45-ice ima i 19-inčne alu naplatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interijer je ostao isti uz iznimku posebne pločice s nazivom automobila, montirane ispred mjenjača.

Image
Image

Kao i standardni model, tako i slavljenički AMG A45 pokreće 2,0-litarski turbo benzinac s 381 KS i 475 Nm okretnog momenta koji se preko sedmostupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom i 4MATIC pogona šalju na sve kotače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj će automobil biti dostupan od siječnja do svibnja 2016. godine po cijeni od 65,402 eura. Mercedes AMG Petronas 2015 World Champion Edition A45 4Matic opremljen s AMG Exclusive i AMG DYNAMIC Plus paketima, elektronski podesivim sportskim sjedalima, sportskim upravljačem i grafikama po uzoru na one s pobjedničkog bolida.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo