SJAJNA KOMUNIKACIJSKA PLATFORMA ZA UVOĐENJE MODELA I.D.: / Volkswagen je novi Uefin partner za Euro 2020

Image
Image

Njemački proizvođač automobila Volkswagen od 2018. postaje novi partner Europskog nogometnog saveza te će u okviru četverogodišnjeg ugovora pratiti i Euro 2020.

16.8.2017.
12:41
VOYO logo

"Niti jedan sport nije tako moćan i ne povezuje toliko ljudi kao što to čini nogomet. Europsko prvenstvo 2020., koje će se održavati na cijelom kontinentu, k tome je i fantastičan projekt. Mobilnošću i kreativnošću želimo pridonijeti povezivanju među zemljama i ljubiteljima nogometa“, kazao je Herbert Diess, predsjednik uprave marke Volkswagen, i dodao:

Volkswagen u ofenzivi

"Nogomet je sport koji najbolje odgovara marki Volkswagen. Prisutan je u gotovo svakoj zemlji i nadilazi sve klase – kao i naši automobili. Stoga je on za nas idealna mogućnost za međunarodno predstavljanje naše nove orijentacije. Volkswagen će, kako bi se to reklo nogometnim žargonom, igrati ofenzivno sljedećih godina. Pred nama je u pogledu modela i električne mobilnosti najveća ofenziva u povijesti marke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

The Volkswagen I.D. Buzz autonomous minibus concept is unveiled during the 2017 North American International Auto Show in Detroit, Michigan, January 9, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB

Volkswagen ima najdublje korijene baš u europskom nogometu. Nacionalni savezi Francuske (FFF) i Švicarske (ASF/SFV) već voze Volkswagen vozila, a od 2019. pridružuje im se i nacionalni savez Njemačke (DFB).

Uvođenje modela I.D.

Uz Euro 2020 Volkswagen će biti angažiran i na drugim prvoligaškim nogometnim natjecanjima. Partnerstvo s Uefom obuhvaća i Europsko prvenstvo za žene (UEFA Women’s EURO), Europsko prvenstvo U21 (UEFA Under 21 Championships), Futsal EURO i naposljetku finalno natjecanje novoosnovane lige UEFA Nations League, koje će se organizirati tek 2019. Osim toga Volkswagen može koristiti razna prava na kvalifikacijskim natjecanjima Europsko prvenstvo koje će biti održano za tri godine. Ugovorno razdoblje obuhvaća više od 500 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sponzoriranjem Uefina natjecanja reprezentacija krećemo na novi put ukorak s početkom prodaje modela I. D.: povodom uvođenja naše nove generacije vrlo inovativnih električnih vozila na tržište marka Volkswagen preko nogometa prvi put gradi komunikacijsku platformu za sve zemlje, koja će osigurati pozitivan interes diljem Europe, ali i u prekomorskim zemljama“, izjavio je Jürgen Stackmann, voditelj prodaje marke Volkswagen.

Prošle je godine kupcima u Europi isporučeno 1,7 milijuna Volkswagenovih vozila koja su dostupna su u svih 55 država članica Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo