POZNATI MODELI U NOVOM RUHU

SIROCCO GTS I EKIPA: Evo što je Volkswagen pripremio za vas u 2016.

Volkswagen je na početku 2016. godine najavio posebne verzije postojećih modela, među kojima najviše poboljšani Sirocco GTS model. Osim toga, na tržištu će se naći i nabrijane verzije CC R-Line te CC GT Black Edition, kao i Look up! modela.

Novi Sirocco GTS temeljen je na R-Line modelu. Ispod poklopca je 2,0 litarski benzinac koji razvija 217 KS, što je drugi najjači motor u toj kategoriji. Jači je samo Sirocco R s 276 KS.

Dolazi s ručnim ili DSF automatskim mjenjačem, do stotke ubrazava za 6,5 sekunde, dok je maksimalna brzina 246 km/h.


Unatoč dodatnoj snazi, potrošnja i količina emisija štetnih plinova ista je kao i kod nešto slabijeg 2,0-litarskog motora s 178 KS. Sportska oprema s R-Line modela prenesena je i na GTS, kojeg krase oznake na svim stranama automobila, trkaće linije na karoseriji, zatamnjena stakla, a u unutrašnjosti kožna sjedala i kromirani detalji.

Standardni model Sirocco GTS-a dolazi u Urano sivoj boji, a dostupan je i u pet drugih boja: Flash crvena, Pure bijela, Oryx bijela, Indium siva i Deep crna.

Look up! model novi je član kategorije gradskih vozila iz Volkswagena. Temeljen je na Move up! modelu, a od njega se najviše razlikuje po 15-inčnim alu naplatcima. Motor ovog automobila s troje vrata je ostao isti – 1,0-litarski benzinac s 60 KS., a dolazi u tri boje: Saturn žuta, Tornado crvena i Pure bijela.

CC R-Line i CC GT modeli su dobili Black Edition verzije. Promjene su pojaviše kozmetičke prirode, oba automobila su u poboljšanim verzijama dobili prozirni krov, atraktivniju prednju rešetku i 18-inčne alu naplatke.

Povratak na Net.hr