REVOLUCIONARNI SUSTAV STIGAO I KOD NAS: / Opel OnStar sada dostupan i hrvatskim kupcima

Image
Foto: Opel

Opelovi automobili sa servisom OnStar već su na cestama oko 18 mjeseci, a trenutačno je svaki drugi novi Opel u Europi opremljen tim revolucionarnim sustavom.

5.7.2017.
15:27
Opel
VOYO logo

U navedenom razdoblju Opel OnStar već je registrirao više od 9 milijuna interakcija, od kojih je otprilike polovica bila putem pametnih telefona i aplikacije myOpelApp, a sada je sve dodatno pojačano novim uslugama kao što su rezervacija hotelskih soba ili pretraživanje parkirnih mjesta preko OnStar savjetnika. Do kraja godine Opel planira ponuditi OnStar u 33 europske države i na 23 jezika.

Dobra je vijest i da od sada i hrvatski kupci Opelovih vozila modelske godine 2018. nadalje svoje nove automobile dobivaju opremljene sljedećim OnStar uslugama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usluge u hitnim slučajevima

Bez obzira u kakvu nevolju vozač upadne na putu, OnStar je tu i nudi pomoć. Ako se aktivira zračni jastuk, OnStar se automatski obavještava o tome. Čak i ako se radi o medicinskom hitnom slučaju ili ste samo svjedočili prometnoj nesreći, kad pritisnete gumb za hitne slučajeve OnStar će dalje pozvati odgovarajuće hitne službe u pomoć.

Daljinsko povezivanje

Vozači se mogu daljinski povezati s vozilom putem mobilne aplikacije OnStar RemoteLink. Vlasnici mogu putem pametnog telefona provjeriti vijek trajanja ulja i tlak zraka u gumama te zaključati ili otključati vozilo, također putem mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć u slučaju krađe vozila

Ako vam vozilo ikad bude ukradeno, OnStar će surađivati s policijom na njegovu brzom i sigurnom vraćanju.

Pomoć na cesti

Ako se vozač i nađe u situaciji da mora prekinuti put negdje uz cestu zbog kvara, nikad nije sam. Bez obzira radi li se o praznom spremniku goriva ili praznoj gumi, dovoljno je samo pritisnuti gumb za hitne slučajeve i OnStar će poslati pomoć na lice mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijagnostika vozila

OnStar šalje mjesečnu poruku e-pošte o dijagnostici vozila s najvažnijim podacima i informacijama o vozilu. U bilo kojem trenutku moguće je pritiskom gumba zatražiti dijagnostičku provjeru.

Daljinske usluge

Vozači više ne moraju brinuti da će zaključati ključeve u automobilu – dovoljno je da pozovu OnStar, čiji će savjetnik potvrditi valjanost njihova računa i poslati signal vozilu da otključa vrata. Odredišne adrese mogu se slati izravno ugrađenom navigacijskom sustavu pritiskom OnStar gumba ili putem aplikacije RemoteLink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj godini korištenja automobila OnStar usluga je besplatna, nakon čega se može produžiti putem portala MyOpel, što znači da nije nužan odlazak Opel partneru. Odluče li se kupci ne produžiti pretplatu na OnStar, usluga dijagnostike vozila ostaje dostupna sljedećih pet godina bez dodatnog troška.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo