RENAULT MEGANE RS: / Potvrđeno je, novi model imat će dvije izvedbe podvozja i jednu veliku posebnost

Image
Foto: Renault
27.6.2017.
8:35
Renault
VOYO logo

Iz redova francuskog proizvođača stigla je službena obavijest kako će novi Megane RS imati sustav za upravljanje svim četirima kotačima 4CONTROL jedinstven je u segmentu. Bit će dostupan s ručnim mjenjačem ili automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, a na raspolaganju će biti i dvije izvedbe podvozja; Sport i Cup.

Image
Foto: Renault
Image
Foto: Renault

Potpunije, novi Megane RS prvi je automobil u segmentu kompaktnih sportskih automobila koji nudi sustav upravljanja četirima kotačima koji automobil čini okretnijim i preciznijim te mu pomaže ostvariti bolje performanse tako što s pomoću elektromagnetskog aktuatora na zadnjoj osovini upravlja stražnjim kotačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inženjeri Renault Sporta rad sustava 4CONTROL podesili su na način koji automobilu osigurava iznimnu okretnost pri nižim brzinama i nenadmašnu stabilnost u bržim zavojima.

Kupci novog Méganea RS moći će odabrati jednu od dviju izvedbi podvozja: Sport spaja odlične performanse s udobnošću za svakodnevne vožnje, a Cup donosi vrhunske sportske osobine, spremne i za vožnju na trkaćim stazama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motorizacija još nije službeno potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo