Posebna edicija C3 samo za Medveščak

Citroën i hokejaši KHL Medveščaka su na klizalištu Tuškanac predstavili novi obiteljski automobil Citroën C4, a posjetitelji su se mogli upoznati i s posebnom edicijom C3 Medveščak

10.2.2011.
22:27
VOYO logo

Na zanimljivoj i sjajno posjećenoj prezentaciji popularni hokejaši ujedno su pozvali sve potencijalne kupce na dane otvorenih vrata od 10. do 12. veljače u Citroënovim salonima.

Novi Citroën C4 u prodaju je krenuo od veljače 2011. godine, s konkurentnom cijenom već od 94.900 kn te posebnom ponudom financiranja uz kamatu od 4 %.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji klizališta Tuškanac mogli su se detaljno upoznati i sa specijalnom serijom Citroën C3 Medveščak koja je u prodaji od siječnja uz specijalne pogodnosti s cijenom od 79.900 kn.

Uz testne vožnje novog modela kod nas popularnog francuskog proizvođača posjetitelji su uživali i u klizanju s Medvjedima, nagradnim igrama za najmlađe i brojnim drugim zabavnim sadržajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz hokejaše, Citroenov obiteljski dan posjetile su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske uključujući voditeljice Ines Preindl i Fani Stipković, kuhar Stephan Macchi, vaterpolist Dubravko Šimenc, televizijski urednik Saša Kopljar s obitelji i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo