Platio 2,4 milijuna eura za auto koji uopće ne vozi!

Budite iskreni - koliko ćete potrošiti za model automobila? Vjerojatno ne više od 500 kuna.

29.6.2010.
16:48
VOYO logo

Čak i najzadrtiji kolekcionari će u ekstremnim slučajevima teško dati više od tisuću eura za raritetni model do kojeg im je stalo. Obično kvalitetno i detaljno izrađeni model Bugatti Veyrona u mjerilu 1:18 košta najviše stotinjak eura.

Međutim, za "Diamond Edition" iste veličine treba izbrojati ni više ni manje nego 2,4 milijuna eura što je čak dobar milijun više nego što stoji originalni, s 1001 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova posebna edicija izrađena je iz 24-karatnog zlata, 925 Sterling srebra i platine. Tu je i 7,2 karatni dijamant na mjestu prednje rešetke. Za izradu ovog sedam kilograma teškog modela bila su potrebna dva mjeseca rada.

Bugatti Veyron Diamond Edition bit će izrađen u svega tri primjerka, a svaki kupac dobiti će i potvrdu o autentičnosti i foto dokumentaciju o proizvodnji. Mogu se nabaviti u "Golden Store" u Hamburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza projekta stoje njemački inženjer Robert Gülpen i britanski dizajner Stuart Hughes Nobel. Zajedno sa svojom suprugom, Hughes dizajnira luksuzne stvari za bogate (poput mobitela), a posljednji uradak mu je potpuno pozlaćeni Apple iPad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo