OTVOREN BMW TOMIĆ CITY STORE: / BMW sad ima jedinstveni prodajno-izložbeni salon u centru Zagreba

Image
Foto: BMW

Tomić & Co.

27.11.2017.
9:00
BMW
VOYO logo

BMW Tomić City Store smješten je u najužem gradskom središtu, u zgradi Novinarskog doma, s pogledom na muzej Mimaru i na Savsku ulicu, u prostoru prodajno-izložbenog prostora u kojem je započelo poslovanje tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj pa se sve može protumačiti kao svojevrsna oda prošlosti i izraz usmjerenosti prema uspješnoj budućnosti. Otvaranjem prvog salona na Rooseveltovom trgu 1993. godine, Tomić & Co. je postavio kamen temeljac za uspješnu suradnju s BMW Grupom dobivši prvo zastupstvo svjetskog automobilskog proizvođača u samostalnoj Hrvatskoj. Danas, vezano uz svoj 25. rođendan, Tomić & Co. otvaranjem BMW Tomić City Storea dokazuje puno povjerenje središnjice koja je odlučila podržati otvaranje ovakvog atraktivnog prostora upravo u Hrvatskoj.

Image
Foto: BMW
Image
Foto: BMW

"Ponosni smo što je BMW na kartu europskih prijestolnica odlučio uvrstiti upravo Zagreb. Mogućnost otvaranja ovakvog jedinstvenog prostora u središtu grada, dokaz je i potvrda važnosti uspjeha hrvatskog tržišta za BMW Groupu. Pokušat ćemo prepoznati potrebe naših sadašnjih i budućih klijenata te smo im u suradnji s BMW-om odlučili ponuditi dodatne usluge kako bi im što bolje približili filozofiju marke BMW i poznato zadovoljstvo u vožnji koje BMW automobil pruža", rekao je Franjo Tomić, predsjednik Uprave Tomić & Co.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj prostor ubuduće će biti mjesto gdje će se održavati razne prezentacije noviteta vezanih uz BMW Group i Tomić & Co. BMW Tomić City Store, središte je inovacija u svijetu BMW-ovih automobila, ali i pomiče granice uobičajenih autosalona te nudi društvene, kulturne, modne i raznolike lifestyle sadržaje. Kroz razna događanja kojima će biti domaćin, ovaj salon će biti okupljalište onih koji vole kvalitetno, lijepo, novo i jedinstveno.

Image
Foto: BMW
Image
Foto: BMW

U salonu će uz vrhunske, najnovije modele BMW i MINI automobila posjetitelji biti okruženi i umjetninama najboljih hrvatskih likovnih umjetnika s mogućnošću kupnje njihovih umjetničkih radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz razna događanja, ovaj salon ipak će biti namijenjen prije svega onima koje zanima svijet automobilizma, onima koji žele u miru i ugodnom okruženju dobiti sve informacije o ponudi BMW i MINI automobila, te njihovim jedinstvenim mogućnostima i prednostima, kao i uvjetima kupnje. Svaki kupac, a s većinom će biti kako je najavljeno ugovoren poseban termin, dobit će osoban tretman djelatnika Tomić & Co., te će u ugodnom ambijentu i okruženju BMW Tomić City Store kroz razgovor, video prezentaciju, pa i probnu vožnju, moći steći sve informacije vezane uz mogućnost kupnje željenog automobila.

Image
Foto: BMW
Image
Foto: BMW

Tomić & Co. Dobio je novo mjesto okupljanja i pružanja još boljih usluga i informacija za svoje sadašnje i buduće klijente. Ljubitelji automobila dobili su mjesto gdje će vidjeti najnovije što BMW i MINI auto svijet pruža, ali i mjesto gdje će u jedinstvenom, ugodnom ambijentu dobiti najvišu uslugu i najpotpuniju informaciju. Grad Zagreb dobio je mjesto kakvo imaju najveći europski gradovi, koje postaje središte okupljanja onih koje vole novo, tehnološki najnaprednije, onih koji znaju prepoznati lijepo, moderno i kvalitetno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo