NAJBRUTALNIJA KAZNA IKAD: / Vlasti mu uništile skupocjeni Lamborghini Murcielago

Image
Foto: Screenshot

Video-zapis koji sve zaljubljenike u automobile tjera u plač objavljen je ovog tjedna na društvenim mrežama, pa ako ste jedan od takvih i neskloni nasilju, onda je možda bolje da ovo ne vidite.

15.12.2016.
13:26
Screenshot
VOYO logo

Prema pisanju Focus Taiwana ovu je jurilicu zaplijenila tamošnja policija prije nekih tri godine nakon što je njenog vlasnika zaustavila u vožnji s nepripadajućim registarskim oznakama. Odgovarale su one Fordovom modelu Mondeo, ne i čudovištu koje razvija 640 KS/660 Nm u svom 6,5-litrenom V12 motoru.

Postoje i informacije koje kazuju da je automobil vrijedan više od dva milijuna kuna dopremljen na Tajvan na nelegalan način kako bi se izbjeglo plaćanje visokog poraza na vozila u toj zemlji. Kako bilo, tijekom godina je vlasnik prezimena Lin nizao jedan za drugim neuspješni prigovor sve dok nije stigao i dan brutalne kazne. Poslao je dotični, javlja isti izvor, prijatelja sa zadatkom zaustavljanja i prolongiranja uništenja svog Lamborghinija, no, potvrđuje snimka, pokazao se njegov zadatak krajnje neuspješnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo