LEGENDARNI TROJAC: / Clarkson, Hammond i May stigli u Hrvatsku! Bivša ekipa 'Top Geara' iznenadila Zadrane

Image
Foto: Screenshot

Istaknuti predstavnici popularnog automobilskog showa The Grand Tour, jednako popularni voditeljski trojac koji čine Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, stigli su u Hrvatsku.

9.5.2017.
14:37
Screenshot
VOYO logo

Bivši voditelji Top Geara uhvaćeni su kamerom u Zadru u kojem su popili kavu na rivi, obišli Pozdrav suncu i spremno odgovorili na želje fanova za zajedničkim fotografijama i autogramima te se potom uputili dalje.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema saznanjima koja navodi 057info.hr, trojac radi na emisiji sličnog formata poput Amazonovog The Grand Toura, a osim u Zadru, snimat će i na sljedećim lokacijama - vojarni Šepurine, Pagu i napuštenoj tvornici glinice u Obrovcu.

"Obratili su nam se u potrazi za idealnim lokacijama, a pomažemo im i u ishođenju dozvola. Na zadarskom području bit će nekoliko dana", potvrdila je za spomenuti izvor voditeljica Filmskog ureda Zadar Ivana Zrilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, show o automobilima s megapopularnim televizijskim licima uskoro bi mogao dobiti epizodu s hrvatskim kulisama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom u Hrvatsku pohvalio se i Clarkson, pritom se požalivši na vremenske neprilike koje su ga zatekle, ali je na Instagramu podijelio krajolik koji mu se svidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clarkson, Hammond i May svjetsku su slavu stekli pomalo izvrnutim smislom za humor i ludostima koje su popularizirale BBC-jev Top Gear.

Nakon Clarksonovog fizičkog sukoba s producentom emisije došlo je do raskida suradnje, a trojac je uhodanu i popularnu shemu preselio na novu emisiju kojom je potvrdio kultni status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo