THE GRAND TOUR

LEGENDARNI TROJAC: Clarkson, Hammond i May stigli u Hrvatsku! Bivša ekipa ‘Top Geara’ iznenadila Zadrane

Istaknuti predstavnici popularnog automobilskog showa The Grand Tour, jednako popularni voditeljski trojac koji čine Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, stigli su u Hrvatsku.

Bivši voditelji Top Geara uhvaćeni su kamerom u Zadru u kojem su popili kavu na rivi, obišli Pozdrav suncu i spremno odgovorili na želje fanova za zajedničkim fotografijama i autogramima te se potom uputili dalje.

Prema saznanjima koja navodi 057info.hr, trojac radi na emisiji sličnog formata poput Amazonovog The Grand Toura, a osim u Zadru, snimat će i na sljedećim lokacijama – vojarni Šepurine, Pagu i napuštenoj tvornici glinice u Obrovcu.

“Obratili su nam se u potrazi za idealnim lokacijama, a pomažemo im i u ishođenju dozvola. Na zadarskom području bit će nekoliko dana”, potvrdila je za spomenuti izvor voditeljica Filmskog ureda Zadar Ivana Zrilić.

Kako bilo, show o automobilima s megapopularnim televizijskim licima uskoro bi mogao dobiti epizodu s hrvatskim kulisama…

Dolaskom u Hrvatsku pohvalio se i Clarkson, pritom se požalivši na vremenske neprilike koje su ga zatekle, ali je na Instagramu podijelio krajolik koji mu se svidio.

Croatia. BIG rain

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Clarkson, Hammond i May svjetsku su slavu stekli pomalo izvrnutim smislom za humor i ludostima koje su popularizirale BBC-jev Top Gear.

Nakon Clarksonovog fizičkog sukoba s producentom emisije došlo je do raskida suradnje, a trojac je uhodanu i popularnu shemu preselio na novu emisiju kojom je potvrdio kultni status.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr