KAD PADNE CIJENA BENZINA: / Terenci i kamioneti predvode oporavak američke auto industrije

Image
Image
12.1.2016.
13:24
VOYO logo

U General Motorsu su kamioneti i SUV vozila činili gotovo 70 posto prošlogodišnje prodaje. U 2016. jedan od GM-ovih terenaca koji se prodaje u Americi – Buick Envision – prvi će se puta uvoziti iz Kine.

Uz cijene nafte za koje se očekuje da će još neko vrijeme ostati niske, svi veći proizvođači žele povećati dobit na američkom tržištu kamiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kompanije Nissan Motor i Honda Motor predstavit će na sajmu automobila u Detroitu nove modele svojih terenaca, Titan odnosno Ridgeline. Novi model kompanije Fiat Chrysler također nije mali automobil, već moderniziran monovolumen koji dolazi u hibridnoj i benzinskoj verziji.

Tu su i nova luksuzna vozila: preuređeni Lincoln Continental očekuje se od Ford Motora, a nova luksuzna limuzina G90 od Hyundaija. Ford će na sajmu u Detroitu predstaviti i obnovljeni model Fusiona, nastojeći udovoljiti različitim regulatornim i tržišnim zahtjevima. Model Fusion će 2017. imati i hibridnu verziju s dostupnim luksuznim paketom opreme, te sportsku verziju s motorom koji razvija 325 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo