I zgodna Rahel u nabrijanom Fordu GT1

Nakon uspješno obavljenog testiranja s Rahel Frey na stazi Paul Ricard, Matech competition je upotpunio svoju vozačku postavu za kultnu utrku 24 sata Le Mansa...

18.3.2010.
17:55
VOYO logo

Rahel Frey, 24-godišnja vozačica iz Niederbippa u Švicarskoj, pridružit će se Natachi Gachnang i Cyndie Allerman u stopostotnom švicarskom i ženskom timu. Rahel dolazi u Matech iz Formule 3 u kojoj se počela natjecati 1998. godine.

Nakon što je potvrđena vožnja za Matech u Fordu GT1, Rahel Frey je izjavila kako je atmosfera u timu odlična i da je čast biti u švicarskom timu predstavljajući boje svoje zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki vozač utrka sanja o sudjelovanju na Le Mansu, i stvarno sam uzbuđena da će mi se to i ostvariti sa ženskom ekipom!", dodaje zgodna vozačica.

Martin Bartek, direktor tima i vlasnik Matecha rekao je kako s radošću potvrđuje da će se Rahel pridružiti timu i upotpuniti njegov cilj da ima potpuno žensku švicarsku postavu za Le Mans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke se već dobro poznaju sa natjecanja u Formuli te već sada jedna drugu potiču da iz sebe i automobila izvuku najbolje.

Sezona za Matech natjecateljski tim počinje 17. travnja u Yas Marini u Abu Dabiju s prvim krugom FIA GT1 svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matech će se natjecati sa svoja dva Ford GT1 i na 1000 km Spa utrci devetog svibnja, uoči 24 sata Le Mansa 12 i 13. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo