'MALI ĆELAVI ČOVJEČULJAK' OSVETIO SE BIVŠOJ EKIPI TOP GEARA: / Jeremy Clarkson u šoku, evo što im je učinio

Image
16.11.2016.
11:36
VOYO logo

Clarkson, James May i Richard Hammond trebali su nakon završetka snimanja dijela nove emisije The Grand Tour poletjeti iz Stuttgarta prema Heathrowu, kada ih je u tome spriječio službenik na check-inu Manuel Pereira, piše Guardian, pozivajući se na tabloid Sun.

Nakon što im je zaštitar rekao da im neće biti dopušten ukrcaj, Clarkson je rekao da im je "ovaj mali ćelavi čovjek" rekao: "Ja sam iz Argentine, je**te se".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U listopadu 2014. tadašnja ekipa popularne BBC-jeve serije Top Gear morala je glavom bez obzira pobjeći iz Argentine nakon što ih je jajima i kamenjem zasula razjarena gomila jer je jedno od njihovih vozila imalo registraciju koja se, po mišljenju lokalnog stanovništva, odnosila na sukob na Falklandskim otocima.

May i Hammond su u Patagoniji na jugu Argentine vozili stari Lotus Esprit i Ford Mustang, a Clarkson je vozio Porsche 928 s registracijom H982 FKL, koja je izazvala kontroverze, jer se navodno odnosila na rat iz 1982. godine. BBC je rekao da je ta registracija potpuno slučajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najstrašnija stvar koju sam ikada doživio'

Clarkson je tada rekao da je napad bila "najstrašnija stvar u koju sam ikad bio uključen".

Voditelj je sada optužio Pereiru da je lagao kolegama da je trojac previše pijan da bi letjeli i tako ih spriječio da se ukrcaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, mi smo popili po jednu limenku piva. Policija je razgovarala s nama i vidjela da smo trijezni. Obećali su da će ga srediti. Oni su užasnuti. On je naj*bo", kaže Clarkson.

"On je glup, ogorčen i poremećen čovječuljak", rekao je Clarkson. "Zbog tog ingorantskog malog crva propustili smo naš let i on će platiti za to. Policija je rekla da je to zločin iz mržnje i da će biti uhićen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pereira je nakon čitavog "skandala" izjavio da je zapravo Španjolac, a ne Argentinac te je opovrgnuo da je psovao.

"Nikada ne bih rekao nešto takvo. Nisam uopće bio grub. Bio sam pristojan i profesionalan", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva podudarnost

Najnovija kontroverza se baš nekako podudara s premijerom The Grand Toura, čija će šprva epizoda biti emitirana na Amazon Prime u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clarksona je BBC otpustio u ožujku 2015. nakon što je "ničim izazvan fizički i verbalo napao" kolegu koji je zbog krvarenja završio u bolnici.

Image
CLARKSON I EKIPA PREDSTAVILI SHOW: /

The Grand Tour najavljen zvijerima od automobila, devama i - tenkovima

Image
CLARKSON I EKIPA PREDSTAVILI SHOW: /

The Grand Tour najavljen zvijerima od automobila, devama i - tenkovima

Tony Hall, direktor BBC-ja, rekao je da je odluku o okončanju Clarksonove karijere na BBC-u donio "s velikim žaljenjem", 16 dana nakon što je voditelj suspendiran nakon "galame" s članom produkcijskog tima Top Geara, ali je istaknuo da je Clarkson "prešao crtu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

May i Hammond je odlučio slijediti Clarksona te ih je prigrlio Amazon gdje snimaju emsiiju koja jako nalikuje Top Gearu.

BBC je nastavio emitirati Top Gear s novim voditeljima Chrisom Evansom i glumcem Mattom LeBlancom. Međutim, Evans je napustio show u srpnju nakon samo jedne serije zbog velikog pada gledanosti, katastrofalnih novinskih kritika i prekida odnos s LeBlancom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika emisije koja se prikazuje u udarnom terminu je više nego prepolovljena: posljednju epizodu gledalo samo 1,9 milijuna gledatelja, a prvu od kad ju je Evans preuzeo u svibnju, 4,3 milijuna.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo