DOŠAO U HRVATSKU: / Karavanska izvedba Fiata Tipo starta cijenom od 118,055 kuna

Image
Foto: Fiat
Image
Foto: Fiat
20.6.2017.
9:33
Fiat
VOYO logo

Treća karoserijska izvedba cijenom ističe kandidaturu za visoko mjesto ljestvice popularnosti u konkurenciji karavanskih kompakta, no ona je tek jedan od aduta modela koji se s pravom diči prostranošću svog interijera. Dug 457 cm, što je tri centimetra duže u odnosu na limuzinsku, a 21 cm u odnosu na hatchaback izvedbu, Tipo SW nudi komfor putnicima, ali i raskošnih 550 litara zapremnine prtljažnog prostora s niskim pragom utovara i bez izvučenog ruba. Moguće ga je proširiti do maksimalnih 1650 l spuštanjem sjedala drugog reda.

Image
Foto: Fiat
Image
Foto: Fiat

Karavanski Tipo stiže s tri paketa opreme (Pop, Easy i Lounge) i u ponudi s tri motora, već navedenim 1,4-litrenim benzinskim, ali i dva dizelska. Osnovni je 1,3-litreni Multijet s 95 KS, a tu je i 1,6-litreni Multijet sa 120 KS. Tako pogonjeni kreću s cijenom od 139.818, odnosno 147.782 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Tipo SW standardno se oprema s nekima od najnaprednijih sigurnosnih sustava. Osim što dolazi sa šest zračnih jastuka i ESC sustavom koji, među ostalima, ima funkciju pomoći prilikom kretanja na uzbrdici držanjem aktiviranih kočnica na približno 2 sekunde, on uključuje i ABS kočnice s elektroničkom raspodjelom sile kočenja, svjetla za maglu sa zakretnom funkcijom te sustav nadzora tlaka u gumama.

Nabaviti se može i sa radarskim sustavom koji detektira potencijalne sudare i po potrebi aktivira sustav kočenja, sustavom koji prati udaljenost do vozila ispred te je po potrebi može korigirati, sustavom kontrole proklizavanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Fiat
Image
Foto: Fiat
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo