SVE JE NA VAŠEM ZAPEŠĆU

ZABORAVITE KLJUČEVE: MyFord aplikacija zaključava, otključava, kontolira klimu, bateriju, domet vašeg automobila

Nakon što je su Hyundai i Volvo predstavili aplikacije za pametne satove, isto je učinio u Ford. Vlasnici automobila pomoću nove verzije MyFord aplikacije mogu pratiti status baterije automobila i očekivani domet vozila. Osim toga, na svom zapešću će moći otključavati i zaključavati auto, uključivati klimu, te ga koristiti kao lokacijsku navigaciju do mjesta na kojem je auto parkiran.

Naravno, MyFord aplikacije je namijenjena vlasnicima Fordovih automobila, i to električnih i hibridnih modela Ford C-MAX Energi, Ford Focus Electric i Ford Fusion Energi.

Osim na Android pametnim telefonima, aplikacija će se od sada moći koristiti i na Apple Watchu. Nova verzija aplikacija donosi i neke novitete. MyFord će, naime, zbrajati kilometre, uspoređivati brzinu i isporučiti vam izvještaj o energetskoj učinkovitosti vožnje. Ako želite uštedjeti ba benzinu ili bateriji, poslušat ćete savjete i prilagoditi se optimalnoj brzini. Što se bliži idealnoj razini ekološki učinkovite vožnje, to će na vašem zaslonu biti više zelenih listova, što bi trebalo dodatno motivirati.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr