PRIJE PREDSTAVLJANJA

VELIKA PROMJENA: Procurile su špijunske snimke novog i sasvim drugačijeg Peugeota 3008

Izgled nove generacije Peugeota 3008 procurio je na YouTube prije njegove službene prezentacije. Kratak zapis vrlo loše rezolucije otkriva ipak neke promjene.

Ono što je lako uočljivo jest izgled prednjeg dijela Peugeotova SUV-a koji će na ceste prilično izmijenjen u odnosu na postojeći model. Takav dojam ostavlja maska hladnjaka koja djeluje mnogo agresivnije i koju s obje strane dodiruju uska prednja svijetla na vrhu širokog branika.

Naglašeniji izgled SUV-a

Viđeno uvelike podsjeća na koneptni Peugeotov Quartz predstavljen tijekom pariškog salona automobila 2014. godine. Hod kamere nakratko otkriva i bočnu stranu automobila, odnosno plastične obloge na lukovima iznad kotača i pragovima kojima je naglašen izgled SUV-a.


Sedam sekundi priloženog zapisa ne otkrivaju unutrašnjost o kojoj smo već pisali, no očekuje se futuristički dizajn najavljen u Quartz konceptu, odnosno i-Cockpit s 12,3-inčnom digitalnom kontrolnom pločom i 8-inčnim infotianment sustavom čiji je zaslon osjetljiv na dodir. U prodaji se očekuje sljedeće godine.

Povratak na Net.hr