JAPANSKA USPJEŠNICA

USPJEŠNA PRIČA IDE DALJE: Mitsubishi Outlander PHEV za 2019. godinu donosi promjene koje nadilaze samu kozmetiku

Outlander PHEV bit će dio Mitsubishijevog izložbenog salona u Ženevi

Prije nešto više od pet godina Mitsubishi je predstavio Outlander PHEV i otad ubire plodove očito dobrog rada. Naime, ono što je krenulo kao ambiciozan projekt preraslo je u temelj njihova poslovanja pa je ovaj model postao i po brojkama prodaje dominantni SUV plug-in hibrid u svijetu.

Sasvim razumljivo, od nasljednika se očekuje da nastavi uspješnu priču a da bi tome bilo tako trebale bi poslužiti promjene koje su zahvatile nadolazeći model dimenzija 4695 x 1800 x 1710 mm s međuosovinskim razmakom dugim 2670 mm. U pitanju su novi 2,4-litreni benzinski motor koji u povijest gura dosadašnji 2,0-litreni, a pomaci su napravljeni i u snazi električnog motora (+10%) dok je kapacitet litij-ionskih baterija narastao na 13,8 sa dosadašnjih 12kWh.

Također, načini vožnje ‘normal’ i ‘4WD lock’ prošireni su načinima ‘sport’ i ‘snow’ koji su garancija većeg uživanja i sigurnosti u vožnji.

Jasno, promjena ima na vanjskom i unutrašnjem dijelu, a sve to bit će vidljivo na salonu automobila u Ženevi koji svoja vrata otvara 6. dana ožujka.

Povratak na Net.hr