TEASER

ULAZAK U NOVU KLASU: Volkswagen za sedam dana predstavlja T-Roc, crossover koji oduševljava

Volkswagen će novim modelom T-Roc za sedam dana (23. kolovoza) predstaviti automobil koji će promijeniti omjer snaga u klasi kompaktnih SUV vozila. Najava je to njemačkog proizvođača čiji potpuno novo razvijeni crossover oduševljava svojim markantnim proporcijama, progresivnim dizajnom i brojnim inovacijama.

Bez obzira na to je li riječ o gradskom prometu ili dugim putovanjima – novi T-Roc objedinjuje suverenost SUV vozila i agilnost sportskoga kompaktnog modela. Obje odlike odražavaju se i u dizajnu, koji odiše offroad elementima te ih kombinira s dinamikom i urbanim karakterom.

Međutim, T-Roc istovremeno ostaje nesumnjivo prepoznatljiv kao pravi Volkswagen. Istaknutu značajku njegova stila s prednje strane vozila čini široka rešetka hladnjaka s integriranim dvostrukim glavnim svjetlima. Za razliku od glavnih svjetala, kućišta za žmigavce i svjetla za dnevnu vožnju/svjetla za skretanje smještena su zasebno u braniku, a u kombinaciji sa svjetlosnom signaturom T-Roc će biti prepoznatljiv i tijekom noćne vožnje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr