POČELA PRODAJA

RENAULT KOLEOS STIŽE NA EUROPSKO TRŽIŠTE: Definirana je cijena ekskluzivnog francuskog SUV-a

Nakon što se predstavio na australskom, južnoameričkom i azijskom tržištu, Koleos, impozantni Renaultov SUV, stiže i u Europu, potvrdio je proizvođač na službenim internetskim stranicama.

Robusnog prednjeg kraja, s upečatljivim svjetlosnim potpisom LED Pure Vision i ekskluzivnim dojmom ovaj 4,67 metara dugi rival Nissanova model X-Trail, s kojim i dijeli platformu, u lipnju stiže u Francusku s točno definiranom cijenom. Ona starta od 29,900 eura za dCI 130 4×2, ali i osjetno raste do konačnih 43,400 eura koliko je potrebno izdvojiti za verziju Initiale Paris Energy dCI 175 4×4 X-Tronic.

Unutrašnjost, za koju proizvođač navodi da je rekordno prostrana zahvaljujući međuosovinskom razmaku od 2,71 m, djeluje jednako ekskluzivno kao i vanjski dio vozila, a grijana i ventilirana masažna prednja sjedala, grijana stražnja sjedala, ambijentalno osvjetljenje, panoramski krov, 8,7-inčni zaslon na dodir i 7-inčni TFT zaslon instrumentne ploče, da izdvojimo tek neke stvari, dokazuju navedeno.

Nekoliko sustava za pomoć u vožnji (kočenje u slučaju opasnosti, mrtvi kut, upozorenje na nekontrolirani prelazak iz vozne trake, ograničenje brzine s prepoznavanjem prometnih znakova…) dio su standardnog paketa opreme, kao i multimedijski sustav sa satelitskom navigacijom, kao i Android Auto, Apple CarPlay, kamera za parkiranje…

Povratak na Net.hr