PRVA FOTOGRAFIJA Nova Opel Astra na frankfurtskom sajmu automobila

Na 66. IAA 2015 (Frankfurt auto salon) Opel ce predstaviti potpuno novu Astru, sada vec u jedanaestoj generaciji. Za sada imamo samo jednu fotografiju nove Opel Astre 2015 koja ce biti predstavljena u Frankfurtu sredinom rujna 2015.

Opelov glavni izvrsni direktor dr. Karl-Thomas Neumann najavljuje novu Astru kao potpuno novi kompaktni automobil, stvoren od nule, s praznog papira, a finalni proizvod ce biti ekonomicniji u svim pogledima – prostor u vozilu ce se koristiti na ekonomican nacin; i dok ce dimenzije vozila biti smanjene, prostor namijenjen putnicima u novoj Opel Astri ce biti znatno povecan. Smanjena je i masa vozila, iz Opela izjavljuju dramaticno smanjenje tako da ce nova Astra biti agilnija i manje trositi goriva. Najavljuju se motori nove generacije, zanimljiv dizajn te inovacije, pise Vidiauto.com.

Prethodnik Astre u kompaktnoj ponudi bio je Opel Kadett, a Kadett i Astra do sada su proizvedeni u vise od 24 milijuna primjeraka. Opel proizvodi kompaktne automobile vec 80 godina, a sa svakom novom generacijom Kadetta i Astre podizana je ljestvica sigurnosti, udobnosti i ucinkovitosti. Nova Opel Astra bit ce prvi Opelov model koji ce biti predstavljen s jedinstvenim povezanim servisom Opel OnStar spremnim pomoci i spasiti vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

http://www.vidiauto.com/Novosti/Najave/Nova-Opel-Astra-na-frankfurtskom-sajmu-automobila

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr