STIŽE SLJEDEĆE GODINE

NJIHOVA OFENZIVA NA TRŽIŠTE CROSSOVERA: Opel najavio model Crossland X

Njemački proizvođač automobila Opel potvrdio je da će početkom sljedeće godine na tržište svom dobro prihvaćenom SUV-u Mokka X pridodati i novi crossover model imena Crossland X.

U Rüsselsheimu tvrde da ime, ‘novo, drugačije i uzbudljivo’ u potpunosti odgovara karakteru nadolazećeg modela koji bi zapravo trebao biti svojevrstan nasljednik Merive sa trenutačno puno primamljivijim CUV izgledom. Obećaje se sportski izgled i velika prostranost automobila u njegovoj unutrašnjosti.

Proizvođač nadalje tvrdi da je Crossland X odgovor na zahtjev i očekivanja tržišta i to po pitanju dizajna i prednosti koje donosi SUV u urbanom životnom stilu, a to znači da će njegovi kupci moći računati na agilnost u gradskoj vožnji i udobnost i dobre performanse na duljim putovanjima.


Od 2010. godine prodaja SUV i CUV modela automobila se upeterostručila, a Opel najavljenim Crosslandom X dodatno zaoštrava borbu proizvođača u tom segmentu. Ili, kako su to sami najavili, ‘s novim CUV-om 2017. kreć u ofenzivu na tržište crossovera’.

Povratak na Net.hr