IZVEDBA KOJA ODUZIMA DAH

MERCEDES POKAZAO UNUTRAŠNJOST NOVE A-KLASE: Ovo je idealna kombinacija luksuza, razigranosti i ozbiljnosti

Moderan izgled unutrašnjosti iz kojeg pršti luksuz kamo god da vam oko pobjegne pokazao je Mercedes-Benz predstavljajući kako će izgledati interijer nadolazeće, četvrte generacije A-klase.

Proizvođač iz Stuttgarta u javnost je pustio fotografije otkrivši da će, a dojam je apsolutno takav, on nadilaziti cjenovni razred samog vozila pritom istovremeno bivajući mladenački razigran i savršeno ozbiljan.

Ono što se ističe povezani su zasloni digitalne instrumentne ploče i središnjeg infotainment sustava, otvori za ventilaciju nalik na turbine kao i multifunkcionalni upravljač koji uvelike podsjećaju na veću/skuplju braću iz game. Prema dostupnim informacijama sami zasloni bit će ponuđeni u tri izvedbe – prvu čine 7-inčni zasloni, drugu 7-inčni i 10,25-inčni, a treću dva 10,25-inčna zaslona.

Veća prostranost unutrašnjosti, veći prtljažni prostor (370 litara), olakšani pristup sjedalima u drugom redu, za deset posto poboljšana preglednost nastavljaju niz novosti i unapređenja modela koji je tržište prvi put vidio prije dvadeset godina i tri generacije.

Službena premijera nove A-klase očekuje se na salonu automobila kojem je domaćin Ženeva u ožujku sljedeće godine.

Povratak na Net.hr