VIŠENAMJENSKI AUTOMOBIL

MALEN, A VELIK: FIAT objavio detalje svog dotjeranog modela Qubo

Fiat je objavio detalje svog prerađenog i dotjeranog višenamjenskog automobila (MPV) Qubo čija je prodaja diljem Europe već započela.

Promjena se odnose na prednji i stražnji kraj automobila, a izmjena ima i u samoj unutrašnjosti 3,96 metara dugog i 1,7 metara širokog vozila koji stiže u tri paketa opreme: Pop, Lounge i Trekking. U osnovnoj opremi Qubo na ceste stiže s električnim podizačima prednjih stakala, električnim podešivačem retrovizora, sjedalima prilagodljivima po visini i pogonjen je 1,4-litarskim benzinskim motorom.

Pokreću ga tri verzije pogonskog agregata.Foto: Fiat

U Lounge verzije pogonski agregat može se odabrati u ponudi benzinca i dizelaša, a obogaćen je klima uređajem, 5-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, 16-colnim kotačima, dok u najraskošnijem paketu opreme, uz ostalo, treba dodati zatamnjena stakla, krovne nosače, parkirne senzore i jači iz ponude dva dizelska motora. Razumije se, povezanost infotainment sustava Bluetoothom, USB port i satelitska navigacija po želji, dio su ponude.

Unutrašnjost verzije koja uključuje zaslon na dodir.Foto: Fiat

Ponuda pogonski agregata, konkretnije, svodi se na 1-4-litarski benzinac (77 KS) i 1,3-litarske MultiJet II turbodizelaše s 80, odnosno 95 konjskih snaga.

Uz uobičajen razmještaj Qubo prima pet putnika pri čemu mu prtljažnik broji 250 litara prostora koji se povećava na 650 litara, odnosno 2,500 litara s maknutim sjedalima drugog reda. Polegne li se suvozačko prevoziti se mogu predmeti dugi i do 2,5 metara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr