ČEGA SE SVE NEĆE SJETITI

NIJE ŠALA: Jeste li znali da oni auto mogu kupiti u trgovini mješovitom robom? Po Kiju ili Renault u – Lidl! Cijena? Sitnica…

Nažalost, ova ponuda ograničena je (zasad) na trgovine u Njemačkoj

Lanac supermarketa Lidl nedavno je najavio prodaju automobila u Njemačkoj uz diskontne cijene, javlja HAK revija. Podsjetimo, Lidl je na sličan način 2016. godine u rekordnom roku prodao Fiat 500, a sada pokušava eksperiment s tri modela – Renault Twingo, Renault Clio 5  i Kiju Stonic.

Automobili se nude u obliku leasinga koji traje 48 mjeseci. Za ovu ‘akciju’ Lidl se udružio s tvrtkom za iznajmljivanje automobila Sixt. Renault Twingo (Life) se prodaje za samo 99 eura mjesečno, Renault Clio 5 (Life) nude po cijeni od 109 eura mjesečno dok je Kiju Stonic prodaje po cijeni od 135 eura mjesečno.

Iako su prva dva Renaulta slabije opremljena, Kia Stonic nije i nudi Vision opremu koja ima aluminijske naplatke od 17 inča, Apple CarPlay i Android Auto itd. Uz to, Lidl nudi usluge kao što su dostavu vozila, ugovor o održavanju od 20.80 eura mjesečno, pa čak i osiguranje.

Nažalost, ova ponuda je zasad ograničena na trgovine u Njemačkoj, ali može se pretpostaviti da će se Lidlov leasing automobila kasnije proširiti i na druge europske zemlje.

 

Povratak na Net.hr