VIDEO: Policija uhapsila oca koji je djeci dopustio da voze Ferrari

Sjećate li se vijesti koju smo objavili ranije ovog mjeseca o dječacima u Indiji koji ponosno voze tatin Ferrari F430? Taj video odveo je oca ove djece u zatvor.

Times of India piše da je ta videosnimka izazvala “opće zgražanje” u toj zemlji što je navelo policiju u Kerali da u petak uhapsi oca, Mohammeda Nishama. Ovaj dnevni list objavio je da je Nishamov sin, onaj koji vozio Ferrari, star samo devet godina.

Nisham je optužen kako za samo poticanje vožnje maloljetnika tako i za bespravnu vožnju maloljetnika kojem je skrbnik. Zasada još nema informacija o tome s kakvom bi se kaznom mogao suočiti otac dječaka koji je bio za volanom Ferrarija F430.

Zahvaljujući internetu, You Tubeu i društvenim mrežama, video te vožnje je obišao svijet.

Ovaj slučaj ponukao nas je da vam uputimo jednu poruku. Ako namjeravate počiniti neko kazneno djelo ili se bavite nekom vrstom djelovanja koje bi se moglo okarakterizirati protuzakonitim, pozivamo vas da snimate i objavite sve o svome činu na svima – pa i policiji – dostupnom javnom servisu zvanom YouTube. Policijski dužnosnici imaju tehnički izraz za to – “dokaz”.

Povratak na Net.hr