FOTO: Japanac se odvezao na kampiranje s Ferrarijem i isfrigao jaja na njemu

Postoji nešto što tjera mnoge mlade ljude da pokazuju i razmeću se svojim skupim jurilicama.

Neki od njih su razmetniji od drugih, pa čine takve stvari kao što je odlazak na kampiranje u Ferrariju vrijednom milijun dolara i friganje jaja na njemu. Samo zato jer to mogu.

Riječ je, dame i gospodo, o Ferrariju F40, zadnjem automobilu koji je odobrio legendarni Enzo Ferrari 1987. godine kako bi obilježio 40. godišnjicu kultne talijanske tvrtke. Samo 1.315 primjeraka je proizvedeno i u to vrijeme ovo je bio najbrži, najmoćniji i najskuplji model koji je Ferrari napravio.

Da bi znali cijeniti koliko je legendarno ovo vozilo među ljubiteljima i znalcima automobila, recimo samo to da se ovih dana jedan primjerak prodaje po cijeni od milijun dolara, a Rocketnews24.com piše da su neki kupci platili 1,6 milijuna dolara kako bi imali jedan primjerak ovog automobila u svojoj garaži.

Sada zamislite lika koju u njemu vozi opremu za kampiranje i poskakuje dok se vozi po makadamskoj cesti do rijeke, a zatim tu na njemu peče – jaja.

Upravo to je napravio ovaj ludi Japanac, a zatim je te fotografije objavio na svom Facebook profilu.

Mišljenja u komentarima su podijeljena između divljena i osude, ali štogod da mislili o ovome činu, F 40 je njegovo vlasništvo, platio je za njega (pretpostavljamo) tako da može činiti s tim automobilom štogod poželi.

Kolekcionari širom svijeta mogu sad samo plakati…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr