OVO SE RIJETKO VIĐA

FANTASTIČAN VIDEO: Tko kaže da Lamborghini i skijanje ne mogu biti spoj iz snova

Ime Jona Olssona svakako više odjekuje u svijetu freestyle skijaša no u uobičajenim alpskim disciplinama, a svakako voli i brze automobile. Spoj njegovih dviju ljubavi na omiljenoj snježnoj podlozi rezultira fantastičnim video-zapisom.

Švedski 33-godišnji sportaš sjeo je na norveškom glečeru za upravljač svog Lamborghinija i Murcielago LP 640 se pritom pokazao kao sjajan skijaš. Robusne zimske gume sa čavlima odradile su ključan dio pri prijanjanju automobila na podlogu tijekom utrke u kojoj je Lamborghini manirom pravog skijaša zavoje odrađivao udaranjem vratiju retrovizorima i prednjim gumama.

Inače, Olsson u svojoj kolekciji ima nekoliko automobila kojima se i hvala na svojoj službenoj internetskoj stranici. Tri godine dorađivani Murcielago LP 640 pritom nije jedini Lambroghini budući da mu u garaži društvo čini Huracan, a nekoć su to radili i Audijevi RS6 DTM, R8 Camo, R8, Q7, zatim Lamborghini Gallardo, Rebellion i još mnoštvo jurilica na koje je stavljao krovne kutije za svoju skijašku opremu.

Povratak na Net.hr