MALO DRUGAČIJI TEST

AMERIKANCI PROVOZALI STARU RUSKU LADU, VIDEO ĆE VAS NASMIJATI DO SUZA: ‘Jesu li oni pili?’

Dvojica Amerikanaca iz Los Angelesa testirala su ruski automobil “Žiguli”. Njihova video-snimka je u samo nekoliko tjedana postala prava senzacija s obje strane oceana.

Na prijedlog ruskog blogera Pavla Suslova Amerikanci Paul Houston i JT su odlučili provozati model VAZ-2106 “Žiguli” marke Lada. “Što je ovo uopće?” – bila je prva reakcija Paula Houstona kada je ugledao stari model automobila. Nakon detaljnijeg promatranja izjavio je da zbog dvostrukih svjetala automobil nalikuje na BMW, ali je promijenio mišljenje čim je sjeo za volan. “Pa ovdje nema ničega”, iznenadio se Paul, a starinski volan ga je podsjetio na špagete.

View this post on Instagram

🇷🇺😱😱😱😱ребят, просто какая-то чума! За несколько дней видео набрало больше 500.000 просмотров на youtube!😵всем огромное спасибо!!) ссылка все ещё в профиле, если ещё не посмотрели) как вам вообще затея?) какие ещё машины хотите видеть на тесте у американцев?) — 🇺🇸😱😱the latest video hits 500.000 views on YouTube in a couple of days!!! Thank you all guys!! What cars do you want to see on the test?) let me know) — #psuslov #cccpgarage #lada #vaz2106 #2106 #ваз2106 #жигуливамерике #жигули

A post shared by Pavel Suslov (#PSUSLOV) (@psuslov) on

JT-ju su se svidjela udobna sjedala i mjenjač koji se nalazi odmah pored volana, ali ga je začudilo to što nema držača za čaše. “Paul, jesu li oni pili ranije”, ironično je pitao prijatelja.

Vožnja je bila vesela, ali je Houston primijetio da se u ovakvom automobilu vozač ne može opustiti, jer mora paziti na papučicu kvačila i kočnice. “Ali čim osjetiš automobil, sve staje na svoje mjesto”, dodao je Paul.

Amerikanci su zaključili da je automobil “jednostavan” ali istovremeno i “kompliciran”. Iako u Ladi nema klima uređaja, vožnja po vrelom danu bila je vrlo zabavna. “Sviđa mi se što nas svi promatraju”, osmjehnuo se Paul Houston, držeći “špageti volan”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr