ZBILJA EKSTREMNO

OD OVE VOŽNJE ĆETE SE NAJEŽITI: Biciklist se spustio zastrašujućom stazom

Sam Raynolds bavi se brdskim biciklizmom. Sve je počelo kao dodatna aktivnost, ali je brzo preraslo u strast, pa u profesiju. Staze kojima on kruži na svojem biciklu toliko su impresivne da doista treba biti hrabar, možda pomalo i lud, spustiti se niz njih.

Izgleda jednostavno, ali kada pogledate kako izgleda njegov spust iz perspektive vozača bicikla, brdski biciklizam više nikada nećete gledati istim očima. Sam ima iza sebe dosta kilometara, ali ova staza bila mu je osobni izazov.

Pokušao se spustiti u dva navrata. Prvi je put pao i imao sreće da se nije ozbiljnije ozlijedio. Zadržite dah, trebat će vam, dok gledate ovo:

Međutim, Sam je nustrašiv. Nije želio odustati i pokušao je ponovno. Ovoga puta bio je nešto oprezniji, jer i najmanja nepažnja mogla je rezultirati padom u provaliju.

Uspio je proći kroz ciljnu ravninu. Samo dok gledate stazu kojom je jurio na dva kotača, porast će vam adrenalin.

Prema vlastitom priznanju, to je staza koje se bojao. “Sretan sam što ovu imam iza sebe”, napisao je ispod videa lude vožnje. Pobjeda mu nije bila prioritet, iako ju je izvojevao. Savladati stazu smrti bilo mu je “super”.

 

Povratak na Net.hr