Svi se nadaju da će se na Schumacherov rođendan dogoditi čudo

Najbolja vijest o Michaelu Schumacheru, koji je prošle nedjelje stradao na skijanju, ta je da se njegovo zdravstveno stanje nije pogoršalo. Svi vjeruju da bi na 45. rođendan velikana napokon mogle stići lijepe vijesti o njegovom oporavku.

Stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera i četvrti dan nakon nesreće je nepromijenjeno. Nijemac se dan uoči 45. rođendana nalazi u stabilnom, ali kritičnom stanju.

To je i jedino što je u četvrtak medijima rekla njegova glasnogovornica Sabine Kehm, uz dodatak da tijekom dana više nisu planirana daljnja priopćenja za javnost osim, dakako, ako ne bude značajnijih promjena.

“Situacija je nepromijenjena, no barem je stabilna. Zasad je jedina dobra vijest da nema velikih promjena”, posljednje je što je javnost mogla čuti od Schumacherove glasnogovornice Sabine Kehm.

Podsjetimo, umirovljeni njemački vozač nastradao je u nedjelju prijepodne u francuskom skijalištu Meribelu kad je prilikom pada glavom udario u kamen. Nalazi se u bolnici u Grenobleu, a dosad je operiran u dva navrata, te stavljen u stanje inducirane kome kako bi se smanjio hematom koji je nastao na mozgu uslijed snažnog udarca.

Njemački Bild prati situaciju oko nastradalog sportskog velikana gotovo iz minute u minutu, te javlja da je odjel intenzivne njege na petom katu bolnice pod budnim okom osiguranja. Reporteri tog lista navode tek da je njegova supruga Corinna u srijedu navečer prvi put kratko napustila bolnicu.

//www.youtube.com/embed/-WswQI_cX68

“Corinna, naravno, nije dobro. No, pokušava biti jaka zbog Michaela kako bi mu pružila podršku i ne dopušta da je obuzmu negativne misli”, rekla je Kehm.

Svi se nadaju da bi se u petak, na Schumacherov 45. rođendan, moglo dogoditi ‘čudo’ i da bi liječnici mogli donijeti lijepe vijesti o nastradalom velikanu, kojem su lijepe želje poslali i nogometaši Arsenala.

“Schumi, brzo ozdravi”, pisalo je na majici uz koju su se igrači Arsenala fotografirali, što je Lukas Podolski objavio na Facebooku nakon pobjede Arsenala protiv Cardiffa.

Povratak na Net.hr