'Nažalost, nemoguće je da je Schumacherovo zdravlje toliko dobro'

Bivši liječnik u Formuli 1 Gary Hartstein ponovno je imao potrebu ubiti nadu svim navijačima Michaela Schumachera (45) da njegovo stanje, nakon buđenja iz kome, nije onakvo kakvim se predstavlja.

Prošloga se tjedna u javnosti nakon dugo vremena pojavila Schumacherova supruga Corinna, koja je s osmijehom na licu pratila jedno konjičko natjecanje, a potom je njemačkim medijima otkrila da se njegov suprug polako oporavlja od teških ozljeda mozga koje je zadobio na skijanju 29. prosinca prošle godine.

Pola godine je Schumacher bio u umjetno izazvanoj komi, nakon čega se ipak na oduševljenje mnogih probudio. Hartstein je tu vijest prihvatio sa skepsom, no on je od prvog dana liječenja veliki kritičar tima koji skrbi o sedmerostrukom svjetskom prvaku u Formuli 1. Isti je slučaj bio i ovoga puta.

“Nažalost, moram reći da je nemoguće da su stvari vezane za Michaelovo zdravlje toliko dobre kako to svi misle. Realno je očekivati da Corinna na neki način komunicira s njim. Ali sve bi više od toga bilo pravo čudo”, rekao je bivši liječnik za njemački magazin Bunte.

Povratak na Net.hr