TUŽNA OBLJETNICA

ČETIRI GODINE OD TRAGEDIJE I DALJE JE SVE OBAVIJENO VELOM TAJNE: Na današnji dan 2013. na skijanju je teško stradao Michael Schumacher

Dana 29. prosinca 2013. godine Schumacherova nesreća na skijalištu potresla je svijet

Michael Schumacher, najtrofejniji vozač Formule 1, i danas, godinama nakon umirovljenja i, puno strašnije, godinama nakon stravične nesreće na skijalištu u Francuskoj, zauzima posebno mjesto u srcima navijača.

Ponajbolji vozač elitnog automobilističkog natjecanja svih vremena udario je glavom u kamen tijekom odmora kojeg je provodio na skijalištu u francuskim Alpama dana 29. prosinca 2013. godine. Nakon mjeseci provedenih u induciranoj komi preseljen je kući na nastavak oporavka i otad pravih vijesti o njegovom zdravstvenom stanju jednostavno nema.

Obitelj ne nudi informacije

U perverznoj igri sudbine u kojoj je Schumcherova najteža ozljeda u bolidu kojim je premašivao brzine od 300 km/h bila lom noge, ono najgore dogodilo mu se u danima odmora na skijama.

Schumacherova obitelj ne želi iznositi nikakve novosti vezano uz to što se događalo nakon tog tragičnog trenutka, njihova PR mašinerija ne dozvoljava da ikakvi podaci o ozljedama mozga izađu u javnost, njegov menadžment se ne pomiče s točke da njegovo zdravstveno stanje nije javni interes i traži se mir za njega i njegovu obitelj. I tu nema ničeg spornog. Samo je želja navijača velika, a njihova glad za informacijama neutažena.

Ništa se ne zna

Do informacija je dolaskom do doma obitelji Schumacher na Ženevskom jezeru nedavno pokušao doći francuski sportski dnevnik L’Equipe. Zaštitari su ih ispratili s posjeda.

Daily Express podsjeća da je posljednja službena informacija o zdravlju sedmerostrukog svjetskog F1 prvaka stigla prošle godine u prosincu kada je odvjetnik obitelji otkrio da Michael ne može hodati tužbom jednog magazina čiji je novinar ustvrdio drugačije.

Povratak na Net.hr