BUM, TRES / Uzbudljivo 2. kolo Zagrebačkog prvenstva u tajlandskom boksu

2. kolo Zagrebačkog prvenstva u tajlandskom boksu okupilo je sudionike iz 5 klubova (KTB Spatran gym, KTB Nikola Šubić Zrinski, KTB Bronx Gym, KTB Tigar Cikatić, KTB Muay Thai Academy koji su se natjecali u ukupno 11 mečeva u različitim dobnim skupinama

18.5.2024.
11:15
VOYO logo

Održano je uzbudljivo drugo kolo Zagrebačkog prvenstva u tajlandskom boksu u Osnovnoj školi Petar Zrinski. Ova pozitivna i dobra priča oko tajlandskog boksa u Zagrebu ozbiljno se zahuhtava i poprima sve veće razmjere, pomalo i neslućene.

Image
VELIKA VIJEST /

ZG savez tajlandskog boksa postao punopravni član gradskog sportskog saveza

Image
VELIKA VIJEST /

ZG savez tajlandskog boksa postao punopravni član gradskog sportskog saveza

Sve je više zainteresiranih za ovaj borilački sport koji doživljava ekspanziju, posebno kod najmlađih. I to je najveća pobjeda sporta. Da se mladi bave sportom, da se maknu s ulice, da zagrizu za sportsku izvrsnost. Za treninge, natjecanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. kolo Zagrebačkog prvenstva u tajlandskom boksu okupilo je sudionike iz 5 klubova (KTB Spatran gym, KTB Nikola Šubić Zrinski, KTB Bronx Gym, KTB Tigar Cikatić, KTB Muay Thai Academy koji su se natjecali u ukupno 11 mečeva u različitim dobnim skupinama.

Nastavak je ovo ekspanzije tajlandskog boksa u Zagrebu. Prvenstvo je bilo organizirano pod pokroviteljstvom Sportskog Saveza Grada Zagreba (SSGZ) i Saveza Tajlandskog Boksa Grada Zagreba (STBGZ), uz organizaciju kluba KTB Spartan Gym. Svečano otvaranje prvenstva obavili su potpredsjednik STBGZ, slavni Emil Zoraj, te izaslanik Predsjednika SSGZ-a Bono Marjanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Natjecatelji su pokazali impresivno znanje i napredak u tehnici tajlandskog boksa tijekom 11 odigranih mečeva u različitim kategorijama. Rezultati mečeva i pobjednici bit će objavljeni uskoro, a ovo natjecanje predstavlja važan događaj za lokalnu zajednicu ljubitelja tajlandskog boksa.

Atmosfera u dvorani bila je izrazito živahna i puna uzbuđenja, s publikom koja je glasno bodrila svoje favorite tijekom svih 11 mečeva. Natjecatelji su se natjecali prema svojim dobno-težinskim kategorijama i iskustvu kako bi osigurali zanimljive i fer borbe. Organizatori su pažljivo odabrali raspored mečeva kako bi osigurali da svaki susret bude uzbudljiv i pravedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudionici su pokazali izvrsno znanje tajlandskog boksa, dok su se gledatelji uživljavali u svaki udarac i tehnički potez. Ovo natjecanje nije samo bilo prilika za natjecanje, već i za promicanje sportskog duha i razmjene iskustava među klubovima.

Komunikacija između Muay Thai klubova u gradu Zagrebu odlična je i to je jedan bitan segment u razvoju ovog sporta u glavnom gradu svih Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalitetan rad sudaca također je bio ključni dio uspješnosti ovog turnira. Suci su pokazali visoku stručnost, poznavanje sporta i praćenje razvoja događaja u ringu, te ono najbotnije - sudačko poštenje u vođenju mečeva, osiguravajući tako da se pravila poštuju i da se borbe odvijaju u skladu s pravilima tajlandskog boksa.

Njihova objektivnost i profesionalnost doprinijeli su kvalitetnoj provedbi natjecanja te su zaslužili pohvale za svoj rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova manifestacija je pokazala snagu i entuzijazam tajlandskog boksa u Zagrebu te je sigurno ostavila dubok dojam na sve sudionike i gledatelje. Jedva čekamo vidjeti kako će se natjecatelji razvijati u budućnosti i pratiti razvoj ovog sporta u našoj zajednici.

VIDEO priložen GORE nam je poslao Zagrebački Savez tajlandskog boksa za objavu u punom formatu. Sandrino Starčević, predsjednik Saveza taljandskog boksa, poslao nam je video i dao dopuštenje za njegovo korištenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo