NEOČEKIVANI RASPLET / Brekalo bi mogao i sljedeće sezone igrati za Hajduk: 'Napravit ćemo sve'

Image
Foto: Pixsell

Brekalo, koji za mjesec i pol dana puni 26 godina, nije na najbolji način iskoristio svoj boravak na Poljudu i dojam je kako se nije uspio nametnuti izborniku Zlatku Daliću za prestojeći Euro u Njemačkoj

17.5.2024.
14:28
Pixsell
VOYO logo

Josip Brekalo stigao je u Hajduk na posudbu iz Fiorentine u zimskom prijelaznom roku. Potpisao je za klub s Poljuda do kraja ove sezone, no sada se pojavila priča da bi mogao ostati i sljedeće sezone, što ljudi u Hajduku priželjkuju.

Image
NOVA BORBA /

Trener Hajduka: 'Moramo prestati s rasipanjem ugleda'

Image
NOVA BORBA /

Trener Hajduka: 'Moramo prestati s rasipanjem ugleda'

"Razgovaramo dosta o tome. Svi u klubu želimo da Brekalo ostane s nama. Treba vidjeti kakvi su njegovi planovi", rekao je o tome Hajdukov trener Jure Ivanković pa istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da postoji mogućnost da ostane i napravit ćemo sve da to tako i bude. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicolò Schira, talijanski insajder koji često ima točne informacije, otkrio je prije dva tjedna kako su dva neimenovana turska kluba zainteresirana za Brekala, koji je u 12 nastupa za Bijele zabio jedan gol i ostvario sedam asistencija. Doveden je kako bi pomogao u borbi za trofejima, međutim sezona splitskog kluba raspala se u proljetnom dijelu i ostaje pitanje bi li ga Hajduk mogao i želio zadržati.

Brekalo, koji za mjesec i pol dana puni 26 godina, nije na najbolji način iskoristio svoj boravak na Poljudu i dojam je kako se nije uspio nametnuti izborniku Zlatku Daliću za prestojeći Euro u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu vrijednost mu se procjenjuje na 4,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo