SVE JE SPREMNO / Pred Babićem je borba karijere: 'Naučit ću tog "otmjenog dječaka" Savageovim lekcijama'

Image
Foto: profimedia

Čeka ga vjerojatno najteža borba do sada, a prvi će puta u svojoj karijeri biti dio glavne borbe večeri

21.5.2024.
23:30
profimedia
VOYO logo

Hrvatski boksač Alen Babić zadnji je put u ringu bio 31. ožujka kada je na priredbi Bad Blood bez problema svladao Britanca Stevea Robinsona. Slavio je u šestoj rudni tehničkim nokautom, a Britanac je tada jedva stajao na nogama.

Image
FNC SPEKTAKL /

Sudar ikona regionalne scene: Croata u Beogradu protiv legendarnog Dušana 'Cyborg 2' Džakića

Image
FNC SPEKTAKL /

Sudar ikona regionalne scene: Croata u Beogradu protiv legendarnog Dušana 'Cyborg 2' Džakića

Babiću je to bila povratnička borba nakon što je prošle godine izgubio od Lukasza Rozanskog u meču za WBC-ovu titulu u bridger kategoriji. To je ujedno i jedini poraz u njegovoj karijeri (12-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada se babić ponovno vraća u ring. Objavljeno je da će se 6. srpnja boriti protiv teškaša Johnnyja Fishera u Londonu. Čeka ga vjerojatno najteža borba do sada, a prvi će puta u svojoj karijeri biti dio glavne borbe večeri.

Fisher je možda i najveći britanski boksački potencijal. Do sada je imao 11 borbi te upisao sve pobjede uz deset nokauta. Zanimljivo je to kako je nedavno sparirao i Filipu Hrgoviću koji se priprema za svoju borbu protiv Daniela Duboisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Hrvatski boksač u najavi borbe izjavio je:

"Johnny i njegov tata su definitivno ušli preko glave kad su me odabrali za njegovu sljedeću borbu. Naučit ću tog "otmjenog dječaka" nekoliko Savageovih lekcija. Veselim se borbi, a Fisheru neće pomoći svo akademsko obrazovanje ovog svijeta za ono što mu pripremam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matchroomov predsjednik Eddie Hearn rekao je: "Babić i Fisher garantiraju eksplozivan, teškaški rat koji će držati fanove na rubu stolica. Armija Bika iz Romforda će zatresti zgradu kad njihov ljubimac stane pred najteži ispit u karijeri. Babić ima teške ruke i odlučan je nanijeti Fisheru prvi poraz u karijeri", dok je Babićev promotor Mike Ofo borbu najavio ovako:

"Ovo će garantirano biti opća tučnjava i mi smo sigurni da će Alen izaći kao pobjednik. Jako je motiviran i zakleo se da će forsirati akciju od prvog trenutka. Za Alena nije hoće li, nego kad će Fisher pasti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo