PRESPAVAO U PRITVORU / HDZ-ovac udario radnika Čistoće u Drnišu: 'Ma nisam ga šakom, opalio sam mu trisku'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Do sukoba vozača Čistoće i HDZ-ovca došlo je kad se Pijukova majka požalila da joj djelatnik Čistoće u srijedu nije ispraznio žutu kantu za plastiku

17.5.2024.
17:55
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Općine Ružić i bivši općinski načelnik Ante Pijuk izašao je iz pritvora u Drnišu u kojem je prespavao nakon što ga je djelatnik tamošnje Gradske čistiće Ivan Cigić prijavio za fizički napad.

"Prekršajno sam prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira i platio sam kaznu od 400", poručio je Pijuk za Šibenski portal dodajući da ima "gomila neispravnih činjenica" oko nemilog događaja koji se zbio u četvrtak ispred zgrade Gradske čistoće Drniš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo ću reći da ga nisam udario šakom u glavu, kako Cigić tvrdi, već je dobio plesku, odnosno trisku", kaže Pijuk i tvrdi da je napadnuti djelatnik Čistoće svjedoke nagovarao da na policiji kažu da je dobio šakom u glavu.

Image
'ILI KOLCEM U SRCE' /

Skandalozno u Saboru, Zekanović napao Grbina: 'Njega treba metkom u čelo!'

Image
'ILI KOLCEM U SRCE' /

Skandalozno u Saboru, Zekanović napao Grbina: 'Njega treba metkom u čelo!'

Sve krenulo zbog kante plastike

Do sukoba vozača Čistoće i HDZ-ovca došlo je kad se Pijukova majka požalila da joj djelatnik Čistoće u srijedu nije ispraznio žutu kantu za plastiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadnuti komunalac s druge strane tvrdi da mu je Pijuk prvo prijetio preko telefona, a onda ga iduće jutro fizički napao nakon čega je zadobio ozljede glave i mora nositi Schanzov ovratnik.

"Dotični gospodin već niz godina glumi kauboja. Moja majka je jako bolesna žena, ima artritis i s takvim bolesnim nogama trčala je za kamionom koji je nije htio pričekati da iznese žutu kantu. Vikala je za njima, ali Ivan Cigić nije htio stati. S drugim djelatnicima nikad nemamo problema, jedino s njim", poručuje Pijuk koji kaže da svi znaju zašto se ovom komunalcu "toliko žuri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ovac je, kaže, tog četvrtka htio razgovarati s direktorom da mu se požali na rad ovog djelatnika Čistoće, no on ga je, tvrdi, ugledao, izašao iz kamiona i počeo mu nešto objašnjavati.

Tada mu je, priča Pijuk, opalio "trisku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Kolac u srce, kava, klikabilnost: Ovo su mudrosti prvog dana Sabora

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo