SUPERBRZI RUKOMET / Evo gdje možete gledati spektakularni okršaj Hrvatske i Norveške

Image
Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL/PIXSELL

Hrvatska nastup otvara protiv domaćina Norveške od 19 sati i 15 minuta na RTL-u 2. U subotu je na rasporedu dvoboj Hrvatske i Argentine u 13 sati i 45 minuta na glavnom kanalu. U nedjelju nas, pak, čeka okršaj sa svjetskim prvacima Dancima u 14 sati i 15 minuta samo na RTL-u

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

9.5.2024.
7:04
Uwe Anspach/DPA/PIXSELL/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija započinje nikad jači pripremni turnir koji možete pratiti samo na našim programima. Hrvatska nastup otvara protiv domaćina Norveške danas od 19 sati i 15 minuta na RTL-u 2. U subotu je na rasporedu dvoboj Hrvatske i Argentine u 13 sati i 45 minuta na glavnom kanalu. U nedjelju nas čeka okršaj sa svjetskim prvacima Dancima u 14 sati i 15 minuta samo na RTL-u. Svi dvoboji će se odigrati u dvorani Jordal Amfi, a dvoboj naše reprezentacije protiv domaćina možete pratiti i na platformi Voyo.

Po dolasku u Oslo, reprezentaciji se priključio srednji vanjski Igor Karačić. Igor Karačić bit će još jedna opcija na poziciji srednjeg i lijevog vanjskog nakon ozljede Tina Lučina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'BILI SMO DOTUČENI' /

Osvajač epskog zlata otkrio nam je: 'Kasnije smo se sprdali da smo izgubili od Maradone i Caniggije'

Image
'BILI SMO DOTUČENI' /

Osvajač epskog zlata otkrio nam je: 'Kasnije smo se sprdali da smo izgubili od Maradone i Caniggije'

Nikša Kaleb bit će u ulozi sukomentatora našem Filipu BrkićuKina, osvajač epskog svjetskog zlata iz 2003., sa OI 2004. u Ateni, te još dvije srebrne medalje s velikih natjecanja - SP-a 2005. i EP-a 2008., najavio nam je rukometno ludilo koje je, u biti, priprema za Olimpijske igre u srpnju.

"Ne očekujem da je Hrvatska u Oslo doputovala s bijelom zastavom. Nama je nakon kvalifikacijskog turnira u Njemačkoj samopouzdanje poraslo i svi ćemo mi, mi govorim kao da sam i ja dio te reprezentacije, svi mi želimo, a igrači najviše žele vidjeti gdje su i sebi dokazati da se mogu nositi s tim jakim reprezentacijama - Danskom i Norveškom. To, naravno, ne znači da moramo podcijeniti Argentinu", rekao je Nikša Kaleb. Čitav intervju možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dagur Sigurdsson, izbornik Hrvatske, naveo je:

"Ponovno smo kratko vrijeme zajedno, odradit ćemo tri treninga ovdje, pa potom odletjeti u Norvešku igrati na turniru s domaćinom, Argentinom i Danskom, jakim protivnicima. Radujem se tome", rekao je Sigurdsson pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je naravno dio priprema za Olimpijske igre, želim vidjeti kako momčad raste, radi sljedeći korak. Dat ćemo šansu igračima da se pokažu, ali želim dobiti rezultat protiv jakih protivnika i pokušati pobijediti."

Islanđanin je otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam malo rotirati malo momčad, upoznati više igrača. Zato sam neke izostavio, ali u mojoj glavi je sada možda 30, 35 igrača. Bila je dobra prilika da pozovemo neke nove i mlade igrače te im pokažemo da nisu daleko od momčadi. Možda nas netko iznenadi", zaključio je izbornik.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo