KAOS U CIBONI / Futsal Dinamo obranio naslov prvaka! Puno navijača s ulaznicom nije moglo ući u dvoranu

Image
Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Veliki broj navijača ostao je ispred dvorane, što je izazvalo bijes među okupljenima, a nakon svega oglasio se i Futsal Dinamo na svom Facebook profilu

17.5.2024.
22:14
Luka Batelic/PIXSELL
VOYO logo

Futsal Dinamo obranio je naslov prvaka Hrvatske pobjedom u odlučujućoj utakmici finalne serije 3-1 nad Olmissumom.

Image
FINALNA SERIJA /

Olmissum s visokih 6-0 svladao Futsal Dinamo i stigao nadomak titule

Image
FINALNA SERIJA /

Olmissum s visokih 6-0 svladao Futsal Dinamo i stigao nadomak titule

Gosti su u paklenu atmosferu Cibone došli bez kartoniranih Kusture i Žilića, a 'zeleno-plavi' su za odlučujući susret ostali i bez Josipa Juretića zbog loma patele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u drugoj minuti Dinamo je poveo. Čekol je s desne strane ubacio u kazneni prostor gdje je Tihomir Novak ostao sam pred Rozgom te zabio za 1-0. U sedmoj minuti Dinamo je praktički iz ničega došao do povećanja prednosti. Velik nesporazum između Hrstića i Juretića duboko u gostujućoj polovici iskoristio je Prgomet koji je ukrao loptu i zabio u nebranjen gol za 2-0.

Kada je u drugom poluvremenu, u osmoj minuti nastavka, Rozga predao loptu u noge Postružina koji nije imao težak zadatak zabiti u nebranjenu mrežu za velikih 3-0, slavlje domaćina je praktički moglo započeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 34. minuti Omišani su smanjili rezultat, no do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja. Futsal Dinamo je sačuvao stečenu prednost i na koncu zasluženo osvojio novi naslov prvaka.

Spomenimo i kako je veliki broj navijača ostao ispred dvorane, što je izazvalo bijes među okupljenima, a nakon svega oglasio se i Futsal Dinamo na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavamo se svim navijačima koji nisu uspjeli ući u dvoranu unatoč kupljenoj ulaznici. U narednim danima objavit ćemo na koji način možete zatražiti povrat novaca. Vaša podrška nam znači puno! Vidimo se iduće sezone", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo