BRATSKI KLUBOVI / Borcu stigla čestitka iz Srbije nakon skandaloznog osvajanja naslova prvaka

Image
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Banjalučani su se za titulu borili sa Zrinjskim do samoga kraja prvenstva, a pobjedom u pretposljednjem kolu otišli su na nedostižnih pet bodova prednosti

21.5.2024.
8:16
Dejan Rakita/PIXSELL
VOYO logo

Borac iz Banja Luke osigurao je naslov nogometnog prvaka Bosne iHercegovine nakon preokreta i pobjede 4:3 na svojem terenu nad Igmanom, a utakmicu su obilježile kontroverzne sudačke odluke.

Image
SKANDALOZNO /

Lakrdija u BiH: Borac uz nevjerojatan sudački poguranac do naslova prvaka

Image
SKANDALOZNO /

Lakrdija u BiH: Borac uz nevjerojatan sudački poguranac do naslova prvaka

Banjalučani su se za titulu borili sa Zrinjskim do samoga kraja prvenstva, a pobjedom u pretposljednjem kolu otišli su na nedostižnih pet bodova prednosti i osigurali treći naslov u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Borca i Igmana obilježile su skandalozne sudačke odluke u drugom poluvremenu na štetu gostiju, nakon što je Igman na odmor otišao s prenosšću 1:2. Prvo je sudac Aleksandar Njegomirović izmislio jedanaesterac kojime je Borac izjednačio na 2:2, nakon toga je Igman poveo pa Borac brzo izjednačio. Potom je sudac poništio gol Igmana za 3:4 zbog vrlo upitnog zaleđa, a na kraju je priznao Kvržićev gol za konačnih 4:3 iako ga je postigao iz očitog zaleđa. Kontoroverzne sudačke odluke u korist Borca obilježile su cijelu ovu sezonu i dobrim dijelom zbog njih su Banjalučani uspjeli stići do svoje treće titule. Prvu su osvojili 2011., a drugu 2021. godine.

Pošto je Borac osvojio naslov uz veliku sudačku pomoć, uslijedilo je slavlje, a Banjalučanima je stigla i čestitka bratkskog kluba, srpske Vojvodine, s kojim je u veoma bliskim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitamo našem bratskom klubu iz Banje Luke osvojenu titulu. Bravo FK Borac", stoji u poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo