VLASNICA BRIZNULA U PLAČ / Splitski vatrogasci spasili psa iz gorućeg stana. Video postao viralan: 'Kako je miran, zna da mu pomažu'

Image
Foto: Zoran Borovac/TikTok/Screenshot

Nakon što su psa doveli na sigurno, rastvorili su prozore da dim izađe iz kuće. Vlasnica nije bila kod kuće, pa su je vatrogasci nazvali, a ona je brzo došla u suzama

16.5.2024.
21:51
Zoran Borovac/TikTok/Screenshot
VOYO logo

Hrabri vatrogasci, ovog puta iz Splita, spasili su preplašenog psa iz stana u plamenu. Na društvenim mrežama širi se snimka spašavanja divnog čupavca, a objavio ju je vatrogasac Zoran Borovac.

Zoran je za Slobodnu Dalmaciju ispričao što se dogodilo. Kaže da su vatrogasce zvali susjedi nakon što su primijetili veću količinu dima u kuhinji. Požar manjeg dijela kuhinje uzrokovao je, prema Zoranovim riječima, lonac koji je ostao na uključenom štednjaku i zapalio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolege su ugasili požar doslovce s nekoliko litara vode. Nije bilo puno vatre, ali je bilo jako puno dima", kaže Zoran i dodaje da su psa u kući primijetili tek nakon što su ugasili požar. Ističe da je pas u kući bio sam i da je bio preplašen i samo mirno ležao. Tada heroji ove priče počinju izvlačiti psa iz kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su psa doveli na sigurno, rastvorili su prozore da dim izađe iz kuće. Vlasnica nije bila kod kuće, pa su je vatrogasci nazvali, a ona je brzo došla u suzama.

Image
NEOBIČNA INTERVENCIJA /

Nema spavanja za vatrogasce: U splitskoj bolnici pomagali skinuti prsten

Image
NEOBIČNA INTERVENCIJA /

Nema spavanja za vatrogasce: U splitskoj bolnici pomagali skinuti prsten

"Čim ga je vidjela, zagrlila ga je i briznula u plač. Bila je izvan sebe. Svima nam je zahvalila, a mene je čak pronašla preko društvenih mreža i napisala mi lijepu poruku", ističe Zoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka koju je Zoran objavio pregledana je više od 200 tisuća puta, a u komentarima su se javljali sretni korisnici koji su im čestitali.

"Hvala vam, dobri ljudi", "Bravo, momci", "Vi ste pravi heroji", pisali su im mnogi. Pohvale je dobio i strpljivi pas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Debeli moj, kako je miran. Zna da mu pomažu, bravo, ekipa", komentirala je jedna korisnica TikToka.

Djela velikodušnih vatrogasaca nisu rijetkost, ali ipak nikada ne ostave ravnodušnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: RTL povezao vatrogasce s mamom bebe koju su spasili: Mališan je dobio i plišanca za hrabrost

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo