Nakon našeg intervjua / Vaso odgovorio Hrvoju Sepu: 'Drži se posla komentatora ili...'; Stigla mu kontra iz Zagreba: 'Takve rješavam lijevom rukom‘

Image
Foto: Instagram/Pixsell

Čini se kako smo pokrenuli lavinu. Vaso Bakočević odgovorio je Hrvoju Sepu na Sepove prozivke izrečene upravo u intervjuu za Net.hr, da bi nakon toga stigla i kontra iz Zagreba od strane boksača iz BK Leonardo

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.4.2024.
8:07
Instagram/Pixsell
VOYO logo

Hrvoje Sep, hrvatski profesionalni boksač, prošlog je tjedna portalu Net.hr dao eksplozivan intervju u kojem je žestoko opleo po Vasi Bakočeviću. U njemu je kazao kako Vaso predstavlja ono najgore od društva...

Spektakularnu FNC 16 priredbu u nedjelju 5. svibnja možete u prijenosu UŽIVO gledati na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni. Kad gledam takve ljude, prvo što mi dođe da bi takve ljude bilo najbolje istući. Vaso Bakoćević ne može stati u istu rečenicu s pravim sportašem. Tu nemamo što razgovarati. Ponuda još uvijek stoji, bilo kad i bilo gdje. Boriti se s takvim čovjekom koji predstavlja sve pogrešno u sportu i društvu je zadovoljstvo", jasno je i glasno kazao Hrvoje Sep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je došla i reakcija od Vase koji je, čini se, poludio na Sepove riječi izrečene u razgovoru s nama. Napisao je popularni MMA borac putem društvenih mreža:

"Tvoj voz je odavno otišao. Sprcao si 40. godina u gu*icu, pogledao iza sebe i vidio paučinu i prašinu, pa hajde da isprozivam Vasu. Možda se i upeca, jer će mi on donijeti najviše pažnje i love. Nećeš dobiti šansu Hrvoje jer ju nisi ni zaslužio. Bolje ti je drži se posla komentatora na TV-u jer ako te nalupam, nećeš u stanju biti ni taj posao obavljati kako treba", napisao je Vaso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
EKSPLOZIVNO /

'Vaso Bakočević predstavlja sve pogrešno i takve bi ljude najbolje bilo istući'

Image
EKSPLOZIVNO /

'Vaso Bakočević predstavlja sve pogrešno i takve bi ljude najbolje bilo istući'

Sep je dobro zapalio vatru i zakotrljao priču o svom potencijalnom meču protiv Bakočevića, a jučer je putem Instagrama dodatno pojasnio zašto se dotaknuo Vase i zašto ga toliko živcira, te zašto se tako žarko želi s njim boriti...

‘‘Dragi Vaso! Javljam ti se zato što sam nedavno prvi put u životu vidio tvoj meč i nisam baš shvatio na temelju čega govoriš da bi me pobijedio. Istina, meni je 38 godina, ali takve poput tebe još uvijek rješavam lijevom rukom. Očito živiš u iluziji da si nekakav bitan faktor u borilačkom svijetu, a najveći rezultat u tvojoj karijeri je poraz nokautom. Davno sam ja svoju egzistenciju osigurao boreći se po gradovima i zemljama za koje ti nikad nisi čuo. Ne trebaš mi u karijeri i nema potrebe da me uopće spominješ, a svi znamo da nemaš ni hrabrosti, pa nemojmo uzalud trošiti riječi. Samo istina, nikad uvreda!‘‘, riječi su kojima Sep dodatno baca ulje na vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Još od sredine prošle godine ‘‘šuška‘‘ se o meču između Vase Bakočevića i Hrvoja Sepa u bare knuckleu. Leonard Pijetraj nam je u razgovoru 2. studenog 2023. otkrio kako Vaso nikakav odgovor niti njemu ni Sepu nije poslao.

"Vaso Bakočević nigdje javno ni privatno nije rekao da bi se borio sa Sepom, mi odgovor nismo dobili. Mi smo čekali odgovor, dali smo mu ponudu kad god hoće, gdje god hoće, u kojem god borilačkom sportu hoće sa Hrvojem Sepom... Ja sam čak rekao u sva tri - boksa, MMA i bare knuckle. Nigdje nama nitko iz njegovog tima nije poslao na našu ponudu, niti od njega osobno nismo dobili odgovor. Nemam poruku, nemam mail, nema niti javnog nekog odgovora iz medija, nemam niti privatnog. Kakav njegov odgovor, nema nikakvog odgovora Vase i njegovog tima. Šutio je nakon što smo mu mi poslali ponudu za borbu s Hrvojem, nigdje se nije javio", kazao je Leo i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vaso sam sebi bira suparnike. Mi želimo Vasu u ringu, kavezu, bare knuckle trokutastom ringu, ovakvom - onakvom ringu ili borilištu, bilo kad i bilo gdje... Mi još od Vase nigdje nismo dobili odgovor. Ako netko to hoće organizirati, mi smo za. Ne bih rekao da se Vaso boji, to ne mogu reći, jer čovjek nije dao nikakav odgovor. Kad da odgovor, onda ću znati hoće li ili neće. Ako neće, siguran sam da se boji. Ako je kazao da hoće, neka to kaže javno i nema problema. Mogao je već to javno kazati, odmah bi se to razbuktalo. Mi smo dali javno, on nije".

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo