Slavna instruktorica joge

Fotka vrijedna milijun lajkova: Hilaria Baldwin na Instagramu pokazala kako joj tijelo izgleda 24 sata nakon poroda

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:07 15.09.2016 / Rubrika:
0
0 dijeljenja

Hilaria Baldwin fotografiju u donjem rublju objavila je na Instagramu

Samo 24 sata nakon što je rodila sina Leonarda, Hilaria Baldwin snimila je selfie u donjem rublju i fotografiju objavila na Instagramu gdje ima veliki broj pratitelja. Uspješna instruktorica joge te supruga slavnog glumca Aleca Baldwina na ovaj potez se odlučila kako bi se borila protiv iskrivljavanja slike ženskog tijela te samog pojma ljepote.

“Snimila sam ovu fotografiju 24 sata nakon što se Leonardo rodio. To sam isto napravila i kad se Rafael rodio. Uvijek sam nervozna kad činim ovako nešto, ali mislim da u vremenu tolikog posramljivanja ljudi zbog tijela, želim napraviti sve što mogu da normaliziram sliku tijela i promoviram zdravo samopouzdanje.

Idućih godinu dana planira se vratiti u formu

Mnogi od vas znaju da volim pokazivati proces životnih iskustava na tijelu i da čvrsto vjerujem da nas dobra prehrana u balansu s tjelovježbom može usrećiti, učiniti zdravima i jakima”, napisala je Hilaria i u samo nekoliko sati skupila više od 10 tisuća lajkova.

U statusu je dodala i kako postavlja novi izazov od 366 dana u kojem će se vraćati u fizičku formu te je pozvala i druge da joj se pridruže. Očekujući dodatna pitanja u komentarima, Hilaria je napisala kako nije imala carski rez te na kraju dodala: “Gdje su svi ulošci od krvarenja? Kratko sam ih izvadila kako bih snimila fotografiju jer ipak postoji granica koliko toga možete vidjeti.”

Inače, Hilaria i Alec imaju troje djece. Osim Leonarda, imaju i trogodišnju kćer Carmen te jednogodišnjeg sinčića Rafaela na koje su jako ponosi.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:07 15.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr