Top ili flop?

‘Popsicle lips’ novi je ljetni trend, ali nekako ne možemo zamisliti da ga nosimo po vani (ili možemo?)

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:09 08.07.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Izgleda poprilično čudno, ali tako je svejedno jer se ljeti šminka ionako topi

Tek je prošlo pola godine, a već smo se nagledale svakakvih ludih, čudnih ili pak odličnih trendova. Na Instagramu skoro svaki tjedan iskrsne neki novi, a curke je sada osvojio takozvani ‘popsicle lips’, odnosno usne koje izgledaju kao da ste upravo pojeli voćni sladoled. Međutim, malo i podsjećaju na razmrljane usne nakon ljubljenja pa ih se može naći i pod hashtagom #snoggedlips.

U modi i u ljepoti nas ništa više ne čudi, ali ovaj trend izgleda pomalo neuredno i nismo baš sigurne bismo li ga nosile na kavu ili bilo gdje drugdje. Jeste li vi među hrabrijima?

#snoggedlips first try, inspired by @ValGarland #17aw

A post shared by EveLyn (@evehmua) on

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 14:09 08.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Brutalno iskreno

Glumica o borbi s mentalnom bolešću: ‘Glas u mojoj glavi me uvjerio da je dovoljno konzumirati 300 kalorija dnevno’

Američka glumica Troian Bellisario iskreno je progovorila o mentalnoj bolesti s kojom se bori cijeli život i ispričala kako je ona utjecala te i dalje utječe na njen privatni život, njeno cjelokupno zdravlje, njenu glumačku karijeru... Glumica je napisala i scenarij za film Feed, u kojem sama igra glavnu ulogu, a inspiriran je upravo njenom bolešću koja je i dalje svakodnevno konzumira. Ovo je njena priča i način da se još malo odmakne od tog podmuklog glasa u glavi

Povratak na Net.hr