Sve je normalno

Ova je cura odlučila pokazati koliko nam se tijelo mijenja u jednom danu, u razmaku od nekoliko sati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 05.11.2017 / Rubrika:
Foto: Lauren Tickner /Instagram
0

Da, moguće je i nije ništa opasno

Sigurno znaš taj osjećaj. Ujutro se probudiš ravnog trbuha, a kasnije, nakon što pojedeš bilo što, tvoj se trbuh nekako napuhne. Da, ovo je potpuno normalno, a fitness blogerica Lauren Tickner objavila je fotografiju na svojem Instagram profilu upravo s različitim izgledom svog tijela. Objava je postala viralna.

Ne brini

Radi se o normalnoj pojavi jer se nakon tri ili više obroka dnevno naš trbuh raširi, a s obzirom da dok spavamo ništa ne jedemo, ujutro nam je trbuh opet ravan. Naravno, sve ovisi o napuhnutosti i imaš li problema s time inače.

Lauren je priznala kako inače boluje od sindroma iritabilnog crijeva te kako su još neki faktori utjecali na njezino povećanje trbuha. Također je napisala i kako te ne bi trebalo zabrinjavati stanje povećanog trbuh jer se to događa svima. Osim, ako nemaš nekih ozbiljnijih problema, onda bi se trebala posavjetovati sa svojim doktorom. “Zaključak svega: Ako ti je trbuh navečer veći, nemoj brinuti. Ali, otiđi doktoru ukoliko te nešto boli i osjećaš nelagodu”, rekla je Lauren.

Drago nam je da postoje fitness blogerice koje žele pokazati pravu istinu i pravo stanje stvari. Nismo sve savršene i bez obzira vježbaš li ili ne, nešto veći trbuh nakon jela je normalna pojava.

Izvor: Her

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 05.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr