Hrabro ili potpuno suludo?

Snimila tretman ubrizgavanja krvi u klitoris i otkrila kako joj je to utjecalo na seksualni život

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:32 10.10.2016 / Rubrika:
Foto: YourTango
0

Rebecca Jane Stokes odlučila je podvrgnuti se eksperimentu ubrizgavanja krvi u klitoris kako bi doznala hoće li to utjecati na jačinu orgazma

Njezin prijenos uživo na Facebooku pratilo je više od 20.000 ljudi, a Stokes je kasnije potvrdila da je tretman fenomenalno utjecao na njezin seksualani život. Naime, na ovaj eksperiment pristala je u svrhu portala Your Tango, gdje je urednica.

U početku je bila vrlo nervozna i nije znala što je čeka, no podrška dečka koji ju je snimao uvelike joj je olakšala. Priznala je da je cijelo iskustvo bilo neobično, ali ni blizu bolno kao što je očekivala.

Nije toliko strašno


“Nije baš ugodno, ali je na neki način fantastično”, govorila je dok joj je liječnik ubrizgavao krv u klitoris. Kaže da je tijekom tretmana dobivala čak i pitanja od pratitelja.

Liječnik joj je prije injekcije na područje usana i klitorisa namazao kremu za ublažavanje bolova koja djeluje kao anestezija. Što se tiče ‘pikanja’, Stokes kaže da je osjetila samo tupu bol, ali da nije bilo strašno.

Ovaj tretman osmislio je dr. Charles Runels iz Alabame koji je injekciju najprije testirao na svom penisu, a onda ju je i darovao svojoj dragoj za Valentinovo. Krv se pacijentu vadi iz ruke potom stavlja u centrifugu kako bi se odvojila i stvorila plazma koja se zatim ubrizgava u klitoris.

Sudeći prema Rebecci i njezinu oduševljenju, injekcija stvarno djeluje.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:32 10.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr