Ako vas baš zanima

Hrpa muškaraca u jednom istraživanju izjavila je kako im je tijelo ove manekenke primjer najseksi ženske figure

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 09:19 14.10.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ovih dana su ženske obline jako popularne s predstavnicama poput Kim Kardashian i Jennifer Lopez

Suprotno općem vjerovanju kako su žene s oblinama više seksi i privlačnije muškarcima, stručnjaci tvrde kako im se više sviđa drugačiji tip ženskog tijela.

Dokazalo istraživanje

Istraživanje u kojem je sudjelovalo 1300 muškaraca iz desetak zemalja je pokazalo kako većina pripadnika muškog spola prije ‘pada’ na mršaviji tip ženskog tijela jer ga doživljava kao zdravije, piše Medical Daily.

Kao primjer savršenog ženskog tijela koje privlači muškarce navodi se legendarna manekenka Kate Moss i njezina figura tijekom devedesetih godina kad je žarila i palila modnim svijetom, ali i privlačila pozornost svojim burnim privatnim životom.

Ne očajavajte ako niste mršavica

S druge strane, provedeno je još jedno istraživanje koje je dalo sasvim suprotan rezultat – muškarci zapravo ne mogu odoljeti ženskoj figuri s oblinama pješčanog sata, a to im je navodno privlačnije od lijepih crta lica.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 09:19 14.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Brutalno iskreno

Glumica o borbi s mentalnom bolešću: ‘Glas u mojoj glavi me uvjerio da je dovoljno konzumirati 300 kalorija dnevno’

Američka glumica Troian Bellisario iskreno je progovorila o mentalnoj bolesti s kojom se bori cijeli život i ispričala kako je ona utjecala te i dalje utječe na njen privatni život, njeno cjelokupno zdravlje, njenu glumačku karijeru... Glumica je napisala i scenarij za film Feed, u kojem sama igra glavnu ulogu, a inspiriran je upravo njenom bolešću koja je i dalje svakodnevno konzumira. Ovo je njena priča i način da se još malo odmakne od tog podmuklog glasa u glavi

Povratak na Net.hr